18 Eki 2013

reklamlarda linee bloglarda yüzlerde kalp ,yıldız. canım cicim böbreğim bugün ki kombinim ≧◡≦

                                           
Bir çok reklam gerçekten çok itici.özellikle Eti tutkunun o akışkan kreması aslında çok güzel ama akışkanı bir elinde kedi bir elinde eti tutkuyla yapması ıyyy dedirten cinsten şarkısını zaten hesaba katmıyorum:) ve bunun gibi daha çok örnek var.son zamanlarda ise sinirimi iyice bozan line..

Reklamlarda olduğu gibi bloglarda da yüz kapatma, kalp ,yıldız ve ışıltı. bir o kadar itici geliyor bana.Asıl anlamadığım konu?? blogunda profilinde ve kombinlerim yazan yerde zaten kendi resmini kullanmış hatun kişi ama kombin yaparken yüzünde kalpler ,yıldızlar geziyor.hani gerçekten tanınmamak için kendini ortaya atmayanlar da var saygı duyuyorum.ama dediğim gibi profil resmin kendi resmin kombinlerinde kendi resmin artıı facede blog sayfanın ismiyle açtığın sayfan ve orada çarşaf ,çarşaf resimlerin.Bu ne şimdi?? blogda kapatınca daha mı bir alengirli ,gizemli ,albenili oluyor?emme velakin bakıyorum hayranlarıda bir o kadar çok bizim insanımız gizemi seviyor sanırsam:)

Bir kaç blogger popüler olacağım diye şekilden şekile girip bir takla atmadığı kalmış.Kız facesinde abuk subuk yazılar yazıyor Bir kıza yakışmayacak hakaret içerikli belden aşşağı cümleler kullanıyor.owww bir bakıyorsun bilmem kaç yüz yorum. Yorumlar helal olsun, brawo ,senden bu beklenirdi ,bitanesi, nartanesi
aslanım ,ciğerim ,böbreğim ,canım cicim ,böcüğüm vıcık vıcık bir ilişki ıyyy.Ne kadar çok şaşşakçı alkışçı varmış memlekette demeden alamıyorum kendimi.Halbu ki bu şakşakcılar gerçek hayatta bu tarz ifadeler kullanan biriyle mesafeleri uzak tutup çoluğuma,çocuğuma kötü örnek olcak deyip çocuklarını bile saklıyorlar.
ne garip insanlarız vesselam:))

Birde bu sanal alemde herkes bloglarında yazdığı kadar samimi ve içten değil.Bir yardıma ihityacım oldu bir kaç bloggere bloguna yorum bıraktım ,mail attım ve facesinden yazdım.sonuç mu cevap yok tık...hadi diyorum bloguna girmemiş uzun bir zaman diyelim ki mailllerinede bakmadı.ama 7/24 facede..
Hayır sanal alemde popilariten artsa popüler olsan ne olur olmasan ne olur.sen gerçek hayatta yaralı bir kalbe dokunabiliyormusun,en son ne zaman bir çocuğun saçını okşadın,en son ne zaman bir hayvanı sevdin ve besledin ,en son ne zaman büyüklerini ziyarete gittin,vs vs vs. dilin ,dinin,ırkın,siyasi görüşün ne olursa olsun sen insan yanını kaybetmiyorsan ,merhamet duyabiliyorsan ,
acıyabiliyorsan,ağlayabiliyorsan , ölen gencecik biri için oh oldu ,iyi oldu demiyorsan işte sen o zaman insansın!...
neyse!...
ben kombinime geçeyim bugün ki kombinim...





6 yorum:

  1. MaşaAllah tam annesinin kuzusu olmuşsun:) Çok güzel bir yazı olmuş Funda'cım,ellerine salğık:)

    YanıtlaSil
  2. Oncelikle bebegine maasaallah cok tatli. Allah hayirli evlatlardan eylesin
    Elestirine gelince reklamlar konusunda sununa kadar hak veriyorum.rekkamin iyisi kotusu olmazdiye sacma sapan seyleri bizlere izlettiriyorlar.diger konulara gelince bu blog konusunda acemi oldugum icin yorum yapmak banadusmez diye dusunuyorum.Bebisinle ve ailenleAllah aemanet ol.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. amin canım cümlemizinkini hayırlı eylesin allah.reklamlar beni deli ediyor.blog camiasına gelince inan öyle

      Sil
  3. Funda Hanım merhabalar, Kesinlikle katılıyorum..
    Özellikle kombin giyip, tasarım yapıp yüzünü yıldız ve kalplerle kapatanlara inanın sinir oluyorum.
    Ben facebook tan malesef anlamıyorum. Bir hesap açmıştım yine bloğumun adı olan ama malesef ne girebiliyorum ne de kullanmasını biliyorum arkadaşlarım bağışlasınlar. Face olayını da pek sevmiyorum..
    Özellikle son cümlelerinizi çok sevdim aynen arkasındayım. Ölen gencecik biri için oh oldu diyen zaten insan değildir hayvan da değildir. Yaratıktır kanımca zavallıdır acizdir itiktir eziktir..
    Seviye önemlidir. Okul okumayla değil insanın kendini her yönden yetiştirmesiyle alakalıdır..
    Ama her yönden ne taraf olursa olsun belli bir tarafa gidip de diğer yönleri görmezden gelmek, küçücük beyinlerin yapacağı bir iştir..
    Bebişi öpüyorum selam ve sevgilerimi gönderiyorum...:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım facebookun bazen faydasıda oluyor.ben 19 yıl sonra lise arkadaşlarımı buldum mesela.seviyeli arkadaşlar oldumu face güzel.o tarz insanları siliyorum ben zaten.öyle yorumlar okudum ki kanım dondu gezi olaylarında ölen gencecik insanlar için edilen kelamlar ,laflar aman allahım dedim insanlık nereye gidiyor.siyasi görüşümüz ters olan arkadaşlarımda var benim ama çokda iyi dostluğumuz var.ölen gençlerden biri onların yakını olsaydı bu kelamları edebilirlermiydi? anaların ,babalrının ocağı sündü ,ciğerlerine ateş düştü.bu neyin öfkesidir bu neyin kinidir? inan anlamıyorum..

      Sil

yorumlar: yalnız olmadığını bilmektir..değerlidir önemlidir.beni yalnız bırakmazsınız değil mi?

Bumerang - Yazarkafe