28 Eki 2013

Anne olunca anlarsın ve oyun halımız!...

Uykusuzum,yorgunum ,uykusuzluktan dökülüyorum ,oturduğum yerde kafam küt düşüveriyor. 2 gündür canıma okudu bızdık.Meğer ne zormuş neyi olduğunu bilememek,derman olamamak, her yolu denemek
bağıra,bağıra ağladığında kendini ağlarken bulmak.Meğer ne zormuş'..
Rahmetli annem ''anne olunca anlarsın'' derdi.Anlam veremez anlamazdım da. şimdi mi hah işte tam o yerdeyim.
 Öğlen 1.30'dan gece 00;00 kadar hiç uyumadı.sürekli ağlama halindeydi.Şiddetli ağlamaya babamız uyandı.
Hamileyken çok kızıp söylenmiştim hiç meraklı değildi.Ne karnıma dokunuyor , ne tekmelerine bakıyordu, sayıp savıştırıyordum:) masaj yaptı,saatlerce kucağında gezdirdi ,rezene yaptı içirdi,''ateş düşürücü verelim mi'' dedi.bende ''her gak dediğinde ateş düşürücü verilmez.'' dedim.ateşi olduğunda ılık duş aldırıyorum, ölçümlere bakıyorum ondan sonra veriyorum ben ateş düşürücüyü her ateşi olduğunda değil.
 Evlat bambaşkaymış hiç birşeye benzemiyormuş ne abi ,ne abla..derdin ,sıkıntıların en arka planda kalıyormuş.Allahım her isteyene nasip etsin.

Saat 2 de babasının kucağında uyudu.Allahım bin  kere razı olsun ondan her konuda beni hiç yalnız bırakmadı.bloger arkadaşlarla tanışacağım çocuklara yardım kampanyamız var  ben Fethiye'ye gidiyorum dediğimde.''hırlımı ,hırsızmıdır ne işin var demedi.Sen tanıdıysan sorun yok deyip biletimi aldı.

Oyun halısı yapayım dedim oğluşuma  bunun için aklımdaki malzeme huloloptu lakin , tanesine 18 lira deyince hayırlı günlee deyip uzaklaştım:).deniz makarnası aldım. Makarnalar yan yattı bir o yana, bir bu yana yan yatıyor:)) ama oğluş halinden pek bir mutlu ,mesut oynuyor..


11 yorum:

  1. Aman ona gelmesin bana gelsin derim ben hep.Bu hafta bizde çok zorlandık ateş,huysuzluk,uykusuzluk..İdrar enfeksiyonu olmuş minişim.Tedaviye başladık daha iyi şimdi bi de bana sor ömrümden ömür gitti.Allah şifa versin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok geçmiş olsun sizede şimdi nasıl kuzucuk? amin tüm kuzucukların

      Sil
    2. teşekkür ederim daha iyi şimdi şükürler olsun :)

      Sil
  2. Annelik duygusu böyle bir şey Funda'cığım Allah isteyen herkese yaşatsın.Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mehtap ablacım ben abimin çocuklarınada baktım ve oldum olası çocuklarla aram hep iyi olmuştur ve çok severdim.komşunun çocukları elimde büyüdüler,otobüste yolda hiç tanımadığım bebeleri güldürüdüm kucağıma gelmek isterlerdi.ama evlat bambaşkaymıi amin abalam allah herkese yaşatsın bu duyguyu

      Sil
  3. oyy maşallah çok tatlı
    allah kolaylık versin zordur bilmesemde :)))
    öpüyorum kuzuyu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. zormuş be gülüm annelerimizin kıymetini bilelim.bizde seni öptk teyzesi

      Sil
  4. Maaşallah, nazar değmesin çok şeker bir çocuk. İlk yaşlarda çok sık hastalanacak, bağışıklık sistemi ancak bu hastalıklarla baş ederek güçlü olmayı öğrenecek. Tam rahat edeceksin, artık hastalanmıyor diyeceksin, bu kez de okuldan kaptığı virüsler, mikroplar onu başka başka hallere karşı güçlendirecek. Bu böyle sürecek. Kolay değil annelik. Ona mücadele gücü verecek olan şey annesinin sevgisi ve üzerine titreyişi... Bence dünyanın en güzel mucizesi bu. Kolay gelsin!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkrüler .evet dünyanın en güzel mcizesi.oooo daha biz en başyatız o zaman:)

      Sil

yorumlar: yalnız olmadığını bilmektir..değerlidir önemlidir.beni yalnız bırakmazsınız değil mi?

Bumerang - Yazarkafe