21 Ara 2012

fırat'lık içimizde var.!..bişiy yaparım ben bunla ki:)))

bura da bahsettiğim su kuşum vardı ya hani.işte buda onun kapı süsü..kapı süsünden sıkıldım :)) şimdi şişleri çıkardım.birazda örgü öreceğim..mutfağa girip yemek dahi yapamıyorum.kokular beni wc ile çok samimi bir arkadaş haline getiriyorlar.oturmuş kara kara ne yapsam ne yesem diye düşünürken kapı çalıyor ve imdadıma komşulardan bir tabak yetişiyor..içimden ne kadar sevinç çığlığı varsa basıyorum heyoooo yuppii:) halimi gören ve olaya tanık olan komşularım.allah razı olsun vallahi her gün biri bir şey yapıp getiriyor..işte diyorum ev alma komşu al diye boşuna söylenmemiş..
bu üzerinde dular olan bir süstü.lakin atmaya başlamış dualar kalkmıştı.yapıştırmak için aldım elime dedim silikonla yapıştırayım da çıkmasın bir daha..tam yapıştırırken bir tanesini tamamn zedeledim yırtıldı.sinirlendim.diğerlerinide söküp attım.topladım tamm çöp poşetine atacaktım ki fırat geldi aklıma:)) ben bunla bir şey yaparım ki:) bunu yaptım..nasıl olmuş..




8 yorum:

  1. İkiside çok güzel olmuş..Ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
  2. Sevgılım, sen yaparsın da olmaz mı. Çok güzeller ikisi de ve de özgün olmuşlar. Ellerine sağlık bebem. Bu aralar Fırat bizde :D Hobi odasını toplarken yine ben bunla bi şey yaparım ki diye diye Hakan'la dövüşecektik neredeyse :)
    Öpüyorum tatlım benim..

    YanıtlaSil
  3. kapı süsü çok şirin olmuş, elinize sağlık

    YanıtlaSil
  4. süper...
    ellerine sağlık canım..........

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende az önce sana yazmıştım:)) teşekkürler

      Sil

yorumlar: yalnız olmadığını bilmektir..değerlidir önemlidir.beni yalnız bırakmazsınız değil mi?

Bumerang - Yazarkafe