5 Nis 2012

tüm hastalara acil şifa dileklerimle dosyam neredee:)))

insanları anlamıyorummm,çözemiyorum!..çok garip şimdi a,b,c,d kişileri birbirlerini tanıyorlardır.a ve b kişileri aralarında bir münasabetten dolayı küsmüşlerdir.b kişisi c yide yanına alıp a ve d kişisine küser.iyide olayla uzaktan yakından ilgisi olmayan d kişisi sana ne yaptı ki?? tavuğunamı kış dedi :))) şahışların küsmesi beni alakadar etmez ki ..şayet sen benim arkadaşımsan ve  a kişisiyle konuşuyorum diye bana tavır alıyorsan banada küsüyorsan yolun açık olsun kardişşş..bana bir adım gelene ben hepp 3 adımla giderim.ama artık olay beni aşmaya başladı hepp ben soracağım,arayacağım,hal hatır soracağım,7-24 biteceğim?? herkesin kendine göre sıkıntısı var değil mi? ben aramıyor ,mekanınıza gelmiyorsam,mesaj bile atmıyorsam orada bir düşüneksin ya bu kız gelir gider arar sorardı.ne oldu bir sıkıntısımı var? deyip telefona sen sarılacaksın herşeyde devletten beklenilmezki:)) haksızmıyım??


biz evdeyiz hakan abim uyuyor akşam nöbeti alacak. gülen'im hastanede babasının yanında. yarın taburcu olacak.bak şimdi ne güsell gülen ev sahibi gibi akşam yemeklerini yapıyor ben deniz yemek yapmaktan yırtıyordum:)))) çok iyi şimdilik yıldıray babamız hastanede odadan gülen'e telefon açıp dosyasını istemiş dosyam nerdee:)))) gülen yazmıyordu yazma isteği ,şevki yoktu biraz körükledim..gece cidden dosyayı imha etmeyi düşünüyoruz:))
gülen ;şablonunu beğenmedim devamını oku..okumadan çıkarım ki ben dedi:)) isteği üzerine hemen düzelttim..
hastaneye insan sağlam gidiyor ama o koku o pisikololji insanı hasta etmeye yetiyor.benim annemin başında refaketçi kaldığım sel sefir günler ,acılar,hüzünler geliyor aklıma:(( .


tüm hastalara acil şifalar versin.kimseyi elden ayaktan çekilip kimseye muhtaç etmesin.güzel haberlerle dönmek ümidiyle......

5 yorum:

  1. amın canım allah dermansız dert vermesın

    YanıtlaSil
  2. Gülen'in babası iyileşmedi mi?Ne zamandır blogu ihmal ettim.Allah Gülenin babasına ve bütün hastalara şifa versdin.Sen Gülenin yanındamısın?anlamadım.
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) canmm gülen antalyada babası bir operasyon geçirdi

      Sil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil

yorumlar: yalnız olmadığını bilmektir..değerlidir önemlidir.beni yalnız bırakmazsınız değil mi?

Bumerang - Yazarkafe