28 Mar 2012

sende katıl projesi...

antalya büyük şehir belediyesi mustafa akaydın'ın ve  eşi günseli akaydın'ın faaileye geçirdiği kybella bebek projesi  dar gelirli ailelerin kadınlarına yönelik istihdam projesidir.ekonomik yönden ihtiyaç sahibi ,geliri olmayan kadınların üretim yapabilecekleri iş imkanı tanımak için hayata geçirilmiş bir projedir.

üretime dönük eğitimler vererek sertifika almalarını sağlamak.çeşitli seminerlere katılımını sağlamak.atölye çalışmalarına katılan kadınların  3 -6 yaş çocuklarına ise,çocuk gelişim uzmanı tarafından çocuk odasında okul öncesi eğitici faaliyetler vermek.
projenin geliri ile üniversite öğrencilerine destek sağlamak.
 Kibele; doğayı, canlılığı ve verimliliği simgeleyen ana tanrıçadır.
antalya büyük şehir belediyesi  antalya gönüllüleri derneği engelliler birliğinin düzenlediği ortak projede
çeşitli yaşlardan bedensel ve zihinsel 63 engelli haşim işcan kültür merkezi'ndeki antalya  devlet opera ve balesi'nin sahnesinde yer aldı ve tutku engel tanımaz dediler.



ENGELSİZSİNİZ ile BUYUKSEHIRANTALYA

şimdi antalya gönüllüleri derneğinin sende katıl projesi var.gelecek biziz ekibi çocuklar arasında paylaşım  ,birlikte hareket etme,sosyalleşme duygusunu ve çocukların yeteneklerini geliştirmek amacıyla başlatılıan bu projede evlerde fazlalık durumunda ve kullanabilir düzeyde olan küçük tamiratlarla kullanılabilir duruma gelecek oyuncak ve kitap toplanması hedefleniyor..kitap ve oyuncak toplama noktaları

Antalya Gönüllüleri Derneği Ofisi
Büyükşehir Belediyesi ABİM ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı
Haşim İşcan Aile Danışma Merkezi
Alış-veriş merkezlerinde oluşturulacak toplama kutuları

ayrıca antalya büyükşehir belediyesi gıda,giysi ve ev eşyası olmak üzere sizin paylaştıklarınızı ihtiyaç sahiplerine teslim ediyorlar.senin eskin başkasnın yenisi olsun..evinize yeni eşya aldınız sehpanız koltuklarınız vb  fazlalık atılacak mı?? atmayın..
 yanlış yazılmış bir numaradan uzun uğraşlar sonucu  6.numaradan sonra ulaştığım yardım telefonu 0242 326 57 84 ali bey..her türlü yardım giyecek,gıda ,ev eşyası vb hatta oyuncak ve kitap da burada toplanıyor siz arayın yeter alıp teslim etmesi onların işi..

1 yorum:

  1. çok değerli bir proje. emeği geçen herkesin eline sağlık :))

    YanıtlaSil

yorumlar: yalnız olmadığını bilmektir..değerlidir önemlidir.beni yalnız bırakmazsınız değil mi?

Bumerang - Yazarkafe