25 Ara 2011

SIRT AĞRISI,BOYUN AĞRISI,BAŞ AĞRISI IMM TADINDAN YİNMEZ:))

evet yıllardır hep aynı yerde geçmeyen bir sırt ağrısı ,boyun ağrısı artı baş ağrısı bu üçlü her daim benimledir.heçç yalnız bırakmazlar sağolsunlar:))evv hoppacık üstelik son yaptığım çok sıkılmamdan dolayı kolileri sallamasyon usulü yaptım. ne ararsan var içinde cam,porselen ,kıyafet okadan karışık yane:)) insanın bi yerleri ağrımaktayken ve üstelik ateş halindeyse böyle oluyormuş:))
işin ilginç tarafı eve ne zaman taşınacağımız belli değil.muallakta mütahit beyden haber bekliyoruz.
daha elektrik ,su abonesini alacağız.off ne kadar zormuş bu işler.
 
bir makyaj kutusu yaptım kendime.yapıştırma kısmı zorladı beni birde yanlış yapıştırmışım söktüm tekrar yapıştırdım:) birde kalp şeklinde kestiğim kartonları oje ile boyadım üzerlerine oje şişesini vura vura şekil yapmaya çalıştım.sonra iç kısımlarını kırmızı astarla kapladım.arklarınıda kırmızı oje ile boyadım içlerine fotoğrafları koyduktan sonra cam yerine şeffaf beyaz kutu vardı onu kestim.yapıştırdım.yamuk mu olmuş biraz ne :) ilk denemeydi bir dahakine daha muntazam olur diye avuttum kendimi:) aslında saten kumaş vardı beyaz ve kırmızı onunla kaplamak istedim ama kalp şekli olduğundan satende kaydığından  beceremedim:))

net bağlantım varken paylaşayım dedim..
bu kalabalığın bunca işin içinde bugün ne pişirsem yok muu?? en can alıcı nokta bu ha. iş güç yormuyor adamı onu düşünmek bile yetiyor:)) bugün düşünmedim akşam yemeğinde kahvaltı mis gibi kızarmış ekmek ,tereyağı ohh bundan güzeli varmı? 
  

 

6 yorum:

  1. O sıt ağrısı beni 3 gün yatağa makum etti..Yürümek bi yana, ayağa kalkamadım ..Geçmiş olsun

    YanıtlaSil
  2. eline saglık güzel olmuş
    sırt agrısını ihmal etmesen hiç gösterdinmi..

    YanıtlaSil
  3. sanad geçmiş olsun arkadaşım.bilirimne melun bir ağrıdır ilaç kas geveşetici banamısın demez.bazen kupa çektiriyorum ağrıya dayanamıyorum en çokda yakı:(

    YanıtlaSil
  4. nohut odacım bekerken sırt değilde boyun ağrısı için gitmiştim.çekilen röngende dr yaşımı sormuş bir bana bir röntgene bakmıştı yaşına göre hiç iyi değil demişti emar istedi.ama ben evlilik telaşesi içersindeydim gitmedim.evlendim hala gitmedim ya:((

    YanıtlaSil
  5. Geçmiş olsun canım,iyi bilirim o ağrıları..:(((
    Allah şifa versin.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil

yorumlar: yalnız olmadığını bilmektir..değerlidir önemlidir.beni yalnız bırakmazsınız değil mi?

Bumerang - Yazarkafe