21 Ağu 2010

KADINLARI MUTLU ETMENİN YOLLARI?BLA BLA BLA




gelen mailler facebokta artık her yerde görmekten okadar sıkıldım ki!...kadınları mutlu etmenin yolları liste okadarrrr uzun ki erkekleri mutlu etmenin yolları karnını doyur  ,tv kumandasını ver önünden çekil hadee bea buna kim inanır cevabına bayatlayan kadir inanırla devam edeceğim:))))
 bunu yazan zat-ı muhterem kişi neye dayanarak hani akla ve hangi hakla hizmetle yazdı??soruları dolaşıyor beynimde? muhtemelen diyorum birinden ya da birilerinden esinlendi..tamam kabul ediyorum bir bayan olarak kadınlar süse ,giyime düşkündür bakımlı ve güzel olmayı . sevmeyi sevilmeyi ilğiyi sever  hatta nicelerini tanıyorum naz niyaz içinde..ama hiç bu kadar istekleri olana rastlamadım ben..
altını çizerek söylemeliyim ki!..yaradılış olarak çokkk farklıyız...düşünce ,hassasiyet,sevgi anlayışlarımız çok farklı..erkeklerin bir çok konuda düşünemediği akıl edemediği (aile ,akraba ,arkadaş ilişklerinde) denge ve teraziyi aynı dizgide tutamadıklarından kadınlar sağlar bunu..altan alan fedakar olan hep kadındır bu en büyük gerçekkk..

sorunlu akraba olaylarında yıpranan yine kadındır.evi çekip çeviren çocuk derdi ,kaynana ,kayınpeder görümce ,vb derdi çeken yine kadındır..

hem anlamadığım nedir bu rekabet??artık günümüzün kadını her alanda başarıya imza atıyor..bir çiçekle ,bir gülücükle mutlu olanlarda var elbet.bırakın araba şunu bunu istemeyi bir kenara.  kadın neler yapabilirim benimde çorbada payım olsun diyor...haksızmıyım??
hasta olduklarında bakan, her daim gözü gibi üzerine titreyen kadın  kaprisi nazı niyazı çeken kadın..üzsede ,kırsada  , sineye çeken kadın...eee yahu sizin derdiniz ne kuzum???








9 yorum:

  1. O yazıyı bende okudum.Bayanlarla dalga geçilen içerikten daha ziyade, işe yarar paylaşımlarda bulunsalar daha çok yol katederler diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  2. O yazılanlar bir işe yarasaydı ne güzel olurdu :) Kadınlar ne yaparsan tersini istiyor :)

    YanıtlaSil
  3. Vallahı benı de mutlu etmenın yolu..cayımı kahvemı bana getırmekten gecıyor artık :)
    Opuyoruz kurbaamla :)

    YanıtlaSil
  4. Niye kızdın Funda'm,
    boşver be gülüm istediklerini yazıp istediklerini söylesinler. "Kadın erkek nasıl eşit olur" diyen bir başbakanın ülkesi burası.
    Sevgiyle kucaklarım canım...

    YanıtlaSil
  5. Ağzına sağlık. Bizimki aptallık başka birşey değil. Her zaman karşısındakini, yanındakini kendinden fazla düşünme. Bencil olamama. Ama bazen erkekler gibi olmaya çalışıyorum yani bir süreliğine sadece kendimi düşünmeye başlıyorum ve hoopp..bir bakıyorum bütün dengeler altüst olmuş. Sonra toparlaması yine bana kalıyor. Böyle gelmiş böyle gider...Takdir-i ilahi herhalde diyorum.

    YanıtlaSil
  6. Katılıyorum yazdıklarına hayatım. Biz rakip değiliz ki. Barışık cinsler olarak yaşamak bu kadar zor mu? Böyle yapay ayrımlarla kadın ve erkek önce insan olmak zorunda olduğunu unutup böyle biçimlenmeye başlıyor zamanla. Ve birbirimizden uzaklaştırlıyoruz...

    YanıtlaSil
  7. ebrucum vallahi daral geldi.evet haklısın

    YanıtlaSil
  8. serce:) hem fikir olduğumuzu söyleyemeyeceğm ya senin o maddelerden haberin yok.ya da sana naz niyazı bol olan hatunlar rastlamış.hepsini aynı kefeye koymak ıııı hayırrr

    YanıtlaSil
  9. şenaycım kadının fendi:)))olayı

    nur ablacım kızmadım blakis çok güldüm zırvalıklara..bak okadarr haklsın ki evet bunu diyen br başkakanımız varken bize söz düşmez haşa:)))

    lila handcraft ne gariptir ne kadar çok hikayedinledim.gördüm yaşadım.ama ezilen yıpranan heppp kadındı..ve erkeklerin çoğu gamsız..oturduğu yer yansa umrunda değil misali..geniş olmak lazım onlar gbi..

    evet evet zor değil tabiki .ama böyle gelmişböyle gider hesabı:(

    YanıtlaSil

yorumlar: yalnız olmadığını bilmektir..değerlidir önemlidir.beni yalnız bırakmazsınız değil mi?

Bumerang - Yazarkafe