9 Mar 2010

SEVGİLİ GÜNLÜK ASABİYETTEN TIRLATIYORUMM!...

yastık ve yorganla boğuşmaktan fenalık geldi..belki elli çeşit şekil alıyorum aşağı yukarı kıvrıl yan dön..yok bi gram uyku yok..bu uykuyu bi yakalarsam benden çekeceği var:)) dr gittim dişim için yarın gel bugün çok yoğunum dedi..allam artık korkmuyorum bitsin bu işkence .1 2 gün ağrı çekerim her gece çekmektense..
asabiyetten tırlama modundayım..defalarca yazıp sildim yazsam mı yazmasam mı diye..ama sus sus nereye kadar vukaat işlemem yakındır yaaa sabırrr..bakmayın öyle uslu puslu durduğuma kadın çizgimden çıkmayım:))diyorum gelde çıkma..manyaklık parayla değil ya zaten akıllısı bizi bulsa şaşarım..bizim dükkanda bayan elaman vardı 200kilo yarım dünya cidden 200 kilo ama bizim ortağa aşık olmuş.bayanı işten çıkardık..hergün geliyor.akşama kadar oturuyor..ya bi insan bu kadar onursuz olurmu!...kendini bu kadar küçük düşürür mü?? selami kurtulmak için zaten işten çıkardılar ..adam telefonunu kapatıyo aramasın diye o çıkıp geliyor..yazık yazık..sen bayansın ya ağırdan al bu ne...evden tarlasından bahsediyor.evi selaminin üstüne yapacakmış..ohaaaaa bu kadarınada pes..millet zengin koca ev araba ister bu akıllı elindekinide adamın üstüne yapacakmış ayhhh afağanlar basıyo bana...

geçen ufuk 'la konuşmuş ''ufuk abi sana şu kadar para ayda şu kadar şu kadar'' lan bi yürü gitt sen kimsin manyak ortada fol yok yumurta yok adamın nikahlı karısı değilsin.ki selami söylettirmiyo biliyoruz detaylı konuştuk bu konuda adam kaçacak delik arıyo.ben bile karışmıyorum aldıya verdiye hesaba..sen hangi sıfatla bunu diyosun?? sen bi işcisin işci kal kızımmmm..ufuk sakın ha diyo bana laf maf etmeyesin...ben zaten laf etmem direk dalarım kociş:)) offf vala...bi yakamızı kurtarsaydık..bugünde selami ben iş buldum yarın gelmicem diyo..ufuk ''hepiniz dışarı''diye bizi çıkardı..baya konuştular..hah şöyle susma biz daha çok para harcamışız..neticeyi öğrenemedim.telefon geldi eve çıktım.akşamda oktay geldi konuşamadık..

işte böyleee sevgili günlük.....

14 yorum:

  1. var böyle insanlar hayatta. anlatamam ama anlamıyorlar, hayata nereden bakıyorlar ne görüyorlar bilmiyorum, ne diyeyim allah akıl fikir versin.

    YanıtlaSil
  2. sanırım bayanın psikolojik sorunları var yada takıntılı.. allah yardımcınız olsun...

    YanıtlaSil
  3. Sen takma kafana bu kadar güzelim. Selami düşünsün çözümünü sen ne diye yıpratıp kendini uykusuz kalıyorsun böyle, boşverrr...

    YanıtlaSil
  4. Yeter ki onursuz olmasın aaaaşşşşkkk???:)
    Vallahi zormuş işiniz sevgili Funda...Ne denir? Ne tavsiye edilir bilemedim ama eğer tarif ettiğin gibiyse o aşık bayan? Özgüvenine hayran olmamak elde değil???:)
    Boş ver hadi sakinleş sen de...Elalem takıyor mu bak kafasına hiç bir şeyi? yeter ki AŞK olsun:)

    YanıtlaSil
  5. dendekacım inan şaşırmıyorum artık.ama bu kadarınada pes cidden..

    YanıtlaSil
  6. yetenek sizin sağlıklı bi insan zaten böyle şeyler yapmaz..elindeki malı mülkü feda etmez ki'..adam umut vermemiş seni alacam dememeiş kendi kendine gelin güvey ne diyim yaa

    YanıtlaSil
  7. bizim gibilerim ya orasını selami düşünsün tabi..benide alakadar etmiyor ama patronluk havalarına girip para teklif etmesi beni çileden çıkardı..

    YanıtlaSil
  8. zuzuların annesi:)) sen çok yaşa kahkaha attım sayende..ama bi aşk bu kadar onursuz olmamalı bence..bu kadar koca budalası olup herkesi güldürmek kendine küçük düşmek yakışır mı bi bayana...

    YanıtlaSil
  9. aa yüzsüz kadın daha neler var yaa .çüş diyesi geliyor.ama takma canım sende yaaa.

    YanıtlaSil
  10. Allah yardım etsin size valla!al birini vur ötekine::))
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  11. Öncellikle geçmiş olsun..

    Allah yardımcı olsun,çok zor bir durum.

    YanıtlaSil
  12. cansucum de de oha de çüş de:)) vala takmadan olmuyo işte off..

    şanslıcım hiç sorma 1di 2 oldular ya:)9

    mehbup sağol gerçektende zor..

    YanıtlaSil
  13. Sevgili Funda,
    diş ağrısından mı uyuyamıyorsun? çalışan bayandan mı?
    Diş ağrısı ise hallet artık canım.
    Yok bayandan ise bırak işini Selami halletsin.
    Bayan da zorluymuş hani!
    hey gidi hey devire bak ne hale geldi!!!

    YanıtlaSil
  14. nur ablacım sanırım diş ağrısından değil bayandan sıkıntım..migdem bu kadar geniş değil benim düşündükçe kan beynime çıkyıor..eşimin sessiz kalması ses çıkarmaması kendini bu kadar ezdirmesi canımı sıkan aslında...söyleyemediklerime yapamadıklarıma öfkem bu yizünden kaçışı uykumun..

    YanıtlaSil

yorumlar: yalnız olmadığını bilmektir..değerlidir önemlidir.beni yalnız bırakmazsınız değil mi?

Bumerang - Yazarkafe