4 Mar 2010

HEDİYELERİM GİTTİ VE BENİMKİLERDE GELDİ:))

baharın elleri etkinliğine katılmıştım..ama diş korkusundan  sabah evden nasıl çıktım nasıl poşet yaptım   nasıl sardım sarmaladım o korkuyla inanın hiç hatırlamıyorum.. gittim ama doktorum raporluymuş pazartesi gelecekmiş oleyy yuppi sevinçleriyle hastaneden ayrıldım:)) ne zamanki yolda aklıma geldi aaa ben not yazmadım:))soyadım var ama blogumu bilemezki hay allah. .artık blogunda yazdım. az önce mesaj geldi ulaşmıştır diye .bu arada benim hediyelerimde geldii.baharın sayfasında yapılan bir yorum vardı o yorum çok dikkatimi çekmişti.kesin ben ona çıktım dedim..veee tahminimde yanılmamıştım..düşündüğüm kişiden geldi hediyelerim.ama 8 martta yayınlıcam onu..
bunlarda benim hediyelerim.umarım beyenir..

15 yorum:

  1. arkadaşım beğenmezmiyim?bütün gün heyecanla kargoyu bekledim.onlarca kişiye sofra takımları ,peçetelikler hazırladım.ama benim peçeteliğim yoktu.günümde çok şık bir masa hazırladım.tabiki peçetelerde halka yok.arkadaşlarım dalga geçtiler.terzinin eteği sökük hesabı.bir daha ki günümde gururla göstereceğim.ellerine emeğine sağlık.takılara ve taca kızım bayıldı bir taşla iki kuş vurdun hem bana hem kızıma hediye yollamış oldun(kızım 16 yaşında)baktıkça Antalyayı ve seni hatırlatan ayakkabıları odamın en gözüken yerine koydum.büyük bir sevinçle ve gururla çünkü evde bir tek ben fenerbahçeliyim.bu arada bahar arkadaşıma teşekkür etmeliyim hayatımıza renk ve hareket kattığı için.bu olayı tekrarlamalıyız bence .sevgilerimi yolluyorum.sağlıkla ve mutlulukla kal.

    YanıtlaSil
  2. tatlım ne cici hediyeler hazırlamışsın.benimkilerde bugün geldi ..çok güzellerrrr..

    YanıtlaSil
  3. iyi günlerde kullansın canım. ayrıca geçmiş olsun. yaa insanlar neden dişçiden korkar kı ben türümün son örnegiymişim arkadaşlarım hep öyle söyler. ben dişçi koltuğuna allah için gidip otururum . her üç ayda bir rutin kontrele giderim hiç bir problem olmadan. dişçi bana kalk hadi bişeyın yok gayet saglıklı dişlerin der bende nolur biraz daha bak derim.çok hoşuma gider dişçiye gitmek.erken tedbir acısından benım gitmelerim. sevgiler canım.

    YanıtlaSil
  4. Yorumu okuyacağını düşünemedim. Ama ayrıntıcıyız kendi yazmadığımız yorumları bile okuyoruz. Umarım beğenmişsindir. patik giymediğini yazmıştın benim bloguma ama bunları özellikle incecik tiftik ipten yaptım. Süs amaçlı olsun diye. İlk ördüğüm patiktir, acemiyim bu konuda. Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  5. iyi günlerde kulan şeker anı işte kıss hiç yüzlerini seslerini göeremeyecegimiz insanlarla tanışıoz heycan verici))

    YanıtlaSil
  6. aynurcum fenerbahçeli olduğunu bilmiyordum ama iasabet olmuş:)) kızın içinde ayrıca sevindim.

    gönülden elem senin eline su dökemem ben.ama heves ediyorum her gördüğümü yapmak istiyorum.bazen hüsranada uğramıyo değilim..ama yılmıyorum:))

    cansum vala ben bekarken 20lik dişleri alırlarken bayılmıştım iltihaplı dişe müdahele yapmışlar çünkü..ve artı alamamışlar zaten bi tanesi kalmış o korku yer etti içime şimdi istemesemde korkuyorum canım ya..

    dendenakcım takip ederken okudum..kesin dedim be yanılmadım:)) çantaya bayıldım canım yaa patiğide giyerim ince ya tam benlik ellerine sağlık canım

    YanıtlaSil
  7. Çok güzel hediyeler hazırlamışsın canım. Ben bu aralar o kadar yoğunumki bloglardaki hiçbir etkinliğe katılamadım. Böyle gördükçe özeniyorum valla...

    YanıtlaSil
  8. Canım ne cici hediyeler bunlar:))

    Güle güle kullan:D

    YanıtlaSil
  9. Fındığım; hepsi çok güzel, en sen kadar cici bici, sen kadar sevimli hepsi de. Ellerine sağlık deli kalplim benim.
    Seviyorum seni ve büyükçe öpüyorum :)

    YanıtlaSil
  10. birileri anlatsın sağol..yoğun olunca insan öyle oluyor canım ya..

    pembe tatlar:)) hediyeler benim gönderdiklerim canım..


    gülencim sağol dadlumm benim bende öptm seni

    havvacım anam bunlar benim yaptıklarım:)

    YanıtlaSil
  11. çok şirin hediyeler hazırlamışsın,ellerine emeğine sağlık...
    sevgiler,selamlar.

    YanıtlaSil
  12. incelikle seçilmiş hediyeler..
    nasıl beğenilmez?!

    YanıtlaSil
  13. evcili teşekkür ederim

    syhn sağol canım ..

    YanıtlaSil
  14. Dişçiden kaçış yok biliyorsun değilmi?Hediyenin kötüsü olur mu?süper iyi günlerde kullan.Kendine iyi bak tatlım.Dişçi koltuğundan kaçma sakın:)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  15. biliyorum şanslıcım biliyorum..kaçmıcam zaten ağrı canıma yetti her akşam

    YanıtlaSil

yorumlar: yalnız olmadığını bilmektir..değerlidir önemlidir.beni yalnız bırakmazsınız değil mi?

Bumerang - Yazarkafe