7 Mar 2015

Ölüm soğuk ve karanlık

Blog yazmaya ilk başladığımdan bu yana çok güzel şeyler yaşadım anılarda ve hafızalarda güzel kareler ve hep mutluluk tabloları vardı.Bir çocuğu sevindirmek ,yüzlerinde bir gülümseme olabilmek için başladığım serüven bana çokk güzel dostluklar katarken
bazıları ise silik hayal ,meyal hatırlanan ya da hatırlanmayan olarak sadece o karelerde kaldı.Çünkü ; herkesim amacı ,hizmeti farklıydı kimi boy göstermek,kimi fark edilmek ,kimi laf olsun ,kimi öylesine..
Hiç tanımadığım sadece blogdan yazıştığım arkadaşımla tanışmak ve onu hayatımın bir parçası yapacağım aklımın ucundan bile geçmezdi..Bir blogger değil abla ,kardeş olmamızın nedeni aynı duygu ,düşünce ve hemen hemen aynı yapıya sahip olmak.Ne yazık ki herkesle aynı bağı kurmak imkansız fikir anlaşmazlığı uyuşmazlık vb..

Antalya'haricinde görüştüğüm bir çok blogger arkadaşım ve blogger ablalarım var Nalan abla da onlardan biri
blogunu takip edenler hamarat ve çok maharetli olduğunu bilirler.Cana yakın, içtenliği ,deli dolu, hiç kimseyi kırmayan Nalan ablam..



Mahmut abi eşi çok güzel bisikletler yapar ben kendisi ile tanışmadım ama,anlatımlardan ,blog yazılarından az çok tanımış kadar olmuştum.

Annemi kaybettiğimde 2 sene ölüm korkusu ile yaşadım elektrk prizi çarpacak ,ranza üstüme devrilecek vb saçma sapan kurgular dolar beynime yatamazdım.
Gamze akbaş'ın ölüm haberini okuduğumdan bu yana kuzucuk için ne ağladım hiç tanımıyordum ki Gamzeyi ben ama ,anneydi ,evladı vardı ağlamak için tanımak mı gerekir ki !.. bunun ardından bu hiç iyi olmadı :(

Şimdi ne söylenir ne yazılır ki? ölüm soğuk ,ölüm karanlık Mekanın cennet olsun Mahmut abi nur içinde yat
çok üzgünüm ifade edemeyecek,içimdekileri buraya aktaramayacak kadar...
Kalanlara sabır dliyorum..

17 yorum:

  1. :(( mekanı cennet olsun tüm sevenlerine sabırlar diliyorum.

    YanıtlaSil
  2. Allah rahmet eylesin :(
    Maalesef böyle haberler insanı çok etkiliyor ve aslında hayatın ne kadar boş olduğunu tekrar hatırlatıyor bizlere

    YanıtlaSil
  3. Omrumuzde kazanclarimizda oluyor kayiplarimizda. Omur dedigin geciyor vadesi dolan Rabbimin emriyle gidiyor bizse su kucucuk omrumuzde bize kalan mutluluklari yasayalim uzmeyelim birbirimizi sevdiklerimizi... hayat cok kisa kimseyi uzmeyelim ... nalan hanimin esi icin cok uzgunun :( basi sagolsun sevgiler

    YanıtlaSil
  4. ;((((((((((((((((((((((((((((( Nalan hanımın buloğunu biliyorum. Bu bisikletlere de denk gelmiştim eskilerde....Mekanı cenet olsun Mahmut beyin

    YanıtlaSil
  5. Maalesef ölüm acı ve soğuk..Mahmut Ağbinin mekanı cennet olsun..

    YanıtlaSil
  6. Başınız sağ olsun. Bu arada minik bisikletler ne kadar güzel.

    YanıtlaSil
  7. Gamzeye bende ne ağladım.Mektubunu hıçkırıklar içinde okudum.Kuzucugunu düşündüm hep.Mahmut abinizde gamzede nurlar içinde yatsınlar .Her ölüm erkendir geride kalanlara.

    YanıtlaSil
  8. Ben de çok üzüldüm, şimdi sizden öğrendim. Nalan Hanım 'ı ve eşini çok dinledim ortak dostlarımızdan, mekanı cennet olsun.

    YanıtlaSil
  9. Mekanı cennet olsun...

    http://ciziyorumdikiyorum.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  10. Canım herşey insanlar için .Yaşadıklarına üzüldüm Derer ya zaman her şeyin ilacı bak size derman olmuş. Sevgiler

    YanıtlaSil
  11. Mahmut Bey 'in kaybını da şimdi öğrendim. Acılar sükunet getiriyor koşturmaca içinde. Ne desem bilemiyorum.Sadece sabır. .. Onun gibi üretken bir insana sonsuz saygı duyuyorum.

    YanıtlaSil
  12. Başınız sağolsun...Mekanı cennet olsun..

    YanıtlaSil
  13. Başınız sağolsun :( Tüm yakınlarına sabırlar diliyorum

    YanıtlaSil
  14. Evet ölüm soğuk.. ve bizler geride kalanlar için güçlü olmak zorundayız....:(

    YanıtlaSil
  15. hepinize tek tek dönemediğim için özür dilerim güzel yorumlarınız için çok teşekkürler inanın elim telefona bile gitmiyor arayamadım bile :(( mekanı cennet olsun kalanlarasa sabır versin çok zor

    YanıtlaSil
  16. Mekanı cennet olsun. Başınız sağolsun :(

    YanıtlaSil
  17. Allah rahmet eylesin ...

    YanıtlaSil

yorumlar: yalnız olmadığını bilmektir..değerlidir önemlidir.beni yalnız bırakmazsınız değil mi?

Bumerang - Yazarkafe