1 Mar 2015

Antalya'lı blog yazarları takipçi etkinliği

Antalya'lı blog yazarları takipçi etkinliğimizden bir gün öncesi salı günü babamız bizi arayıp geç geleceğini bildirdi.Biz oğlumla yemeğimizi yedik ,oyun oynadık ve oğlanı uyuttuktan sonra bende babamızı beklemeye koyuldum. Geç vakitlere kadar çalışırken ben yan gelip yatamıyorum belki aç gelir çay ister ,kahve ister hiç bir şey istemese bile eve girmesini görmeden uyuyamam..
Günler öncesinden ayarlamıştım oğlanı manevi anneannesine bırakacaktım lakin,anneannemizin abisi hastalanınca İstanbul'a gitti..Babamız 04:00 da geldi beraber kahve içtik saat 05 civarlarıydı yattık.
Sabah 7:30 da uyanıp eşime kahvaltı hazırladım etrafı toparladım oğlanın kıyafetlerini vb hazırladım.

Erken uyandığı ve uykusunu alamadığı için olduça mızmızdı alışkın ve aşina olmadığı kalabalık onu hem korkutmuş hemde huysuzlaştırmıştı.Annem otur diyorum ''oturamam,gelemem''diyor ''kaçtım kaçtım'' deyip lobide bulunan büyük içi balık dolu akvaryumun oraya gidiyordu balıklarada kuş diyordu :)
 Kahvaltımı yaptım ,çaymı içtim yediğim tatlının içersindeki kremamıydı, labnemiydi ne yediğim ne içtiğimden bir şey anlamadım.

Rana dursun diye elindeki kurabiyeyi verdi kurabiyeyi yere fırlattı aldık tekrar verdik bu sefer daha uzağa fırlattı tekrar verdik bu sefer camdan dışarı atmaya kalktı sinir deposu yüklenmşti paşamın.

2.5 sene düz yalın ayakkabıyla gezip topuklu ayakabımın ve oğlumun bu denli canıma okuyacağını nerden bilebilirdim ki!..
Bir çif göz aradım imdat çığlıkları atan gözlerimle kime ne diyebilirdim ? ya da kimden ne isteyebilirdim siz oğlana bakın ben masalara bir gideyim tanışayım desem herkesin işi başından aşkın hoş zaten oğlanda durmaz.
Herkes oylesine yoğun ve büyülü atmosfere kaptırmıştı ki kendisini ne beni görebilecek bir çift göz vardı ne de sesimi duyacak.Bir çok blog yazarı gelmişti ilk defa katılanlar olmuştu ve ben bunu instagramda gördüm takipçi sandıklarım blog yazarıydı ama,ne bir selam verip ne de kendimi tanıtmadığım için instagramda yorum yapsamda kaideye almadılar.
Her gün yeni bir şey öğreniyorum eğer kendi aramızda bir buluşma piknik vb değilde bir etkinlikse ve çocuğun varsa kırıp dizini evinde oturacakmışsın.

Eve geldiğimizde normalde 45 dk 1 saat ayağımda salladığım paşam üstünü çıkardım eşofmanını giydirdim mutfağa su içmeye gittim içeriye geldiğimde koltukta sızmıştı bende koltuğa uzandım ruhen ve bedenen ne kadar yorulmuşsam kafamı koyduğum gibi uyumuşum babamız 21:00 da onun gelmesi ile uyandık gelmese sabaha kadar uyurmuşuz.

Her şey çok güzeldi hediyeler ,crowne plazanın temaya uygun pastası  Gaziantepten Fıstıkçıoğlunun göndermiş olduğu baklava emeği geçenlere bir kez daha teşekkürler.





70 yorum:

  1. O fıstıklı sarma tepsisini bana berseydiniz keşke. Hepsini yerdim.

    YanıtlaSil
  2. ne güzel bir buluşma olmuş, emeklerine sağlık katılanların, düzenleyenlerin
    sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Bazen çocuklar alışkın olmadıkları ortamlarda fazlasıyla sıkılabiliyorlar. Ben çocuklar büyürken (belki de hata) tüm zamanımı onlara göre ayarladığımdan şimdi pek ortamlara sokamıyorum mesela. Hep rahat olmak istiyorlar....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. saadetçim öncelikle teşekkür ediyorum çünkü yazının içeriği ile alakalı yorum senden ve bir arkadaştan geldi.Ben şimdiden alıştırayım alışsın o halde ki ilerde zorluk çekmeyelim

      Sil
  4. Ne güzel bir buluşma olmuş.. Ankara'dan Antalyalı Bloggerlara sevgiler:)

    YanıtlaSil
  5. bende orada olmayı çok istedim fakat 2 yaşındaki oglum dolayısıyla gelemedim.aynı senin durumuna düşerdim herhalde o yüzden korktum açıkçası.umarım az da olsa iyi vakit geçirmişsindir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili eylem , benim Antalya'da çevrem yok fazla birde alışkın değil evde bir ben bir oğlum babamızda yogun çalıştığından kalabalık ortama çok aşina değil park vb hariç zorlandım yinede arkadaşlarımı gördüm bir kaç karenin fotonun içine girebildim sevgiler

      Sil
  6. Süpersiniz kızlarrrrrr :))))).... Bu tür etkinliklerin tadına doyum olmuyor gerçekten. Bizde İzmir'de her yıl düzenliyoruz. Bir sonrakinide dört gözle bekliyoruz.... Hepinize kucak dolusu sevgilerrrr :))))))))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tadına doyum olmuyor gerçekten de bende bir tat alabilsydim züperr olacaktı sevgiler

      Sil
  7. İlk toplantılarda beş altı kişiyken, zamanla kadraja sığmamak ne güzel :) antalya'lı blogger arkadaşlara selamlar, sevgiler.

    YanıtlaSil
  8. ne güzel yazmişsınız,sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili çatlak cafe ; güzel olan nedir anlamadım? bir veryansın isyanı var yazımda ki sevgiler

      Sil
  9. evet bende antalyadayım.aynı sıkıntı bendede var bizde ankaradan geldik ve çocuklarımı bırakacak kimsemiz yok maalesef burada.aynı sıkıntıyı yaşıyoruz yani.ama olsun ne yapalım onlar saglıklı olsunda biraz büyüdükleri zaman katılırım bende bu etkinliklere.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. anladım canım gerçekten zor bir durum ama,ortamlarada alıştırmak lazımmış büyükler ve yaşayıp tecrübe denler öyle diyorlar sevgilerimi bıraktım

      Sil
  10. İşin açığı okurken içim burkuldu yaşadıklarınıza. Benim de ele avuca sığmaz bir oğlum var. Onunla nereye gitsem benzer şeyler yaşadığımdan bunu hissettim sanırım.
    Blogger arkadaşlarımızın umursamaz tavrina gelince; bu hep vardı hep devam edecek. İçlerinden bazıları hayatınızda kalıp kemikleşecek diğerleri ise sadece dolgu malzemesi olarak kalacaklar hayatınızda. Benim öyle oldu, öyle devam edecek:)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili hüzün sarısı ; kimse umursamaz değil di yogundular herkesin üstlendiği bir görev vardı ama,çok doğru kimileri sadece görüntü olurken kimileri de ablam oldu ,canım oldu ben blogdan tanıştığım blogger arkadaşımla öyle bir bağ kurduk ki ablamın yerine koydum ve kendi ablam abimden görmediğim desteği ondan gördüm

      Sil
  11. Fıstıklı sarma mıydı o? Hımm...
    :))
    Önemli olan birarada olmak, tanışmış olmak...Eğlenceli bir gün olmuş, Ankara'dan sevgiler...

    YanıtlaSil
  12. Boyle etkinlikler çok güzel oluyor. Herkes bırbırıyle konuşma talışma telaşında ondan sana yardımcı olan çıkamamıştır Ç ocuk ufak olunca sız pek bırsey anlayamamışınız olsun ama büyüyene kadar böyle gene de her halukarda katılmak bıle güzel degıl mı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. elbette güzel oğlanında alışması lazım kalabalığa sevgiler

      Sil
  13. Etkinliklerher zaman hoşuma gider.Antalyalı bloggerlerde çok güzel etkinkiklere imza atıyor.Bu etkinlikte öyle bie etkinlik olmuş.Sevgiler

    YanıtlaSil
  14. ah baklavayı görünce okumayı kestim =) çok severim. güzel bir etkinlik olmuls. sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) baklava herkesin aklıı başından aldı sanırım

      Sil
  15. Çocuğunuzla birlikte olunca biraz zoru bir buluşma olmuş,umarım diğer buluşmalarınız daha güzel geçer :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. daha önce kendi aramızdaki buluşmalarda hiç sıkıntı yaşamamıştım piknik vb etknliklerimiz oluyordu ama sayı olarak çok fazla değldi sanırım çok kalabalıktan ürktü

      Sil
  16. güzel bir etkinlik sizleri kutluyorum....

    YanıtlaSil
  17. Baştan sona duyarlı yazmışsın canım Funda'cım...Bende kimseyle konuşmadım belki aklıma gelmedi ama kimsede gelip konuşmadı yani..Birkaç kişi hariç hakkını yemeyim...Ben zaten daha yeni alışıyorum ortama..Neyse bir dahakine telafi ederiz güzelim...Oğluş seni yordu kendi yoruldu söylemesinide bilemedi garibim...Geldi geçti canım takma kafana öptüm seni sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ablam bazılarına göre belkide bu yazım yanlış gelecektir ve başka şeylerle suçlayacalardır belki de ama,bende kendi gözümle yaşadıkarımı yazdım yani

      Sil
  18. Vay karede bende varım. :))))

    YanıtlaSil
  19. Ne güzel icten yazmışsınız. Toplantınıza da ayrıca bayıldım. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  20. ne hoş olmuş iyi sevgiler

    YanıtlaSil
  21. Duygularını çok güzel anlatmışsın canım çocukla bir yere katılmak çok zor oluyor ama bunlar güzel zorluklar ayrıca bekliyorum ne zaman geleceksin sevgiler selamlar bıraktım tatlım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. abla daha önce de hep gittim ben piknikti kahavaltıdı hiç böyle olmamıştı büyüyor artık birde 2 yaş sendromu dediklerinden olsa gerek canıma okudu yeminlen en kısa zamanda geleceğim

      Sil
  22. Her şey çok güzeldi.Sizinle de tanışmış olduk.Ve bir arada çok güzel vakit geçirdik.En kısa zamanda tekrar görüşmek dileği ile sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende sizinle tanıştığım için çok mutlu oldum inşallah

      Sil
  23. Ayy ne güzel yapmışsınız:))

    YanıtlaSil
  24. Çocuklar büyüyene kadar ne yazık ki bu ortamlar biraz yorucu çocuklar için de sıkıcı olabiliyor..Benim annem yakın çok şükür,ona bırakıyorum çocuklarımı yoksa benim de dışarı çıkmam çok zor..Yine de güzel bir toplantı olmuştur diye umut ediyorum..Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inanın daha önce hiç böyle bir şey yaşamadım bu ilkti daha öncede blog yazarlarımızla lara'da piknikte bir çok buluşma yaptık ama,çok kalabalıktı alışkın ve aşina olmayınca hem kendini yordu hem beni sevgiler

      Sil
  25. çok zor bir gün geçirmişsin eğlenemişsin üzüldüm yazını okuyunca

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. arkadaşlarımı gördüm fotograf çekilebldm yinede

      Sil
  26. Ayy kuzum yaaa neler çekmişsiniz paşayla, tühhh ben de dedim sohbet edemedik diye...

    YanıtlaSil
  27. Çoook yorucu bir buluşma olmuş sizin için ben okurken bile yoruldum :)) yine de o atmosferde bulunmak biraz da olsa iyi gelmiştir umarım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesnlikle sevgili pınar tücrübe ediniyoruz öğreniyoruz böylelikle

      Sil
  28. Emeklerien sağlık Funda. Seni çok karamsar gördüm bu yazında. Ben seninle ve oğlumuzla ilgilendiğimi net bir şekilde hatırlıyorum.. Seni etkinliğe kadar götüren akasya kokusu Nuray hanım. Sonrasında yine geri götüren ve fotoğraflarımızdada görüldüğü gibi.. Bizlerde sendne farklı değildikki. Oğlun olmasada yorulurdun inan buna. O zamanda sendne başka şeyler beklerdik ki:)) Gülcan ve Hülya hediyeleri dağıtırken . Bende kokulu taşları dağıttım. Bizde bebek yoktu fakat işlerimizin arasında koşuşturmanın arasında güzel anılar bıraktık. Tekrarı dileklerimle. Mayısda ikinci etkinliğimize kadar inşallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok nursevin ablacım yanlış görmüşsün karamsarlık neresinde bu yazının? ben sadece oğlumun böyle prüz çıkaracağını bilemedim ki daha önce ki 15 günde bir buluşmalarımzıda hiç sorun yaşadım mı hep geldim ama,büyüyor ve sanırım ve 2 yaş sendromu olsa gerek biliyorum herkesin işi başından aşkındı ve herkesin bir görevi vardı.

      Sil
  29. Ben daha blog yazmada yeniyim, bu nedenle hiç katılmadım böyle organizasyonlara. Keyifli görünüyor :) http://smyrnaiiz.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok keyifli canım yeni insanlar tanıyorsun yeni arkadaşlıklar doğuyor kalıc ya da geçici

      Sil
  30. Çocuklu hayat biraz yorucu ama keyifli de Fundacım ayaklarının durumuna çok üzüldüm ,...Aramızda olmana ben çok sevindim :) Komşumun sayesinde rahat olabildim bende :) yoksam nerdeeeee

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tabi kide canım benim keyifli olmaz mı komşun iyi ki gelmiş

      Sil
  31. Kıyamam sana canım benim ev yerine gittiği yerde uyusa sana da bir nefes olurdu. Çocuklar hep bana rab bana grubundan olduğu için kaçınılmaz sonu yaşamışsın. Önümüzdeki yıl yarım gün bir kreşe ver hem ana sınıfı öncesi alıştırma olur hem çocuklarla kaynaşır enerjisini orada atınca seni bu kadar yormaz.Senin için de dinlence saatleri olur canım.
    Buluşmanın tadından tek sen uzak kalmışsın inş. bir sonraki gönlünce olur. öpüyorum.(Ben olaydım oynardım onunla:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ablacım daha önce hep etkinliklerimiz buluşmalarımız oldu 15 günde br buluştuk hiçç sıkıntı yaşamamıştım ki ama,büyüyor birde aşina olmadığı kalabalık evet öyle yapmayı düşünüyorum bende bende öperim ablacım bu yaz inşallahhh kısmet olursa kahveni içeceğim kaçarı yok:))

      Sil
    2. beklerim canım , çok mutlu olurum:)

      Sil
  32. Okurken duygulanmamak elde değil bende kızım ve oğlum nedeniyle pek davet ve organizasyonlara katılamıyorum.Gitsemde bir kaç saat içinde dönmek durumunda kalıyorum çünkü beni evde bekliyorlar ve sık sık ne zaman geleceksin diye arıyorlar,ama aralarından birileri keşke 5 er dakika oyalamaya çalışsaydı da sizde azcık nefes alsaydınız.Çocukla bir yere gitmek eziyet evde kalmak en mantıklısı bazen ne zaman oğlumu bir yere götürsem yorgunluktan bitmiş halde ben dönüyorum.Yine de keyifli bir gün olarak aklınızda kalsın diyelim.Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ilk defa böyle zorladı bende bunun şaşkınlığını yaadım ve ne yapacağımı bilemedim ki daha önceleri hiç böyle bir şey yaşamamıştık.Güzeldi her şeye rağmen

      Sil
  33. Fotoğraflar ne de güzel bir hatıra! Başka bir buluşma da görüşebilmek dileğiyle. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  34. Harika bir etkinlik olmuş.Fıstıklı baklava da gözüm kaldı :D
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valla inanın herkesin gözü onda kaldı hatta ben bile neden bir tane daha almadım diye kızdım kendime

      Sil
  35. sevgili funda gençliğimizde araları 21 ay olan kızım oğlum yüzümden bazı şeylerden mahrum kaldık, okul zamanı öğlenci olduklarında dbine kadar gezdim. büyüdüler o zaman nefes aldım. tam rahat ettim oh diyecektim kızım evlendi 2.5 senelik evliyken cocuğ oldu. şimdide 18 aylık toruna bakıyorum anca hafta sonları. ama kıymetini bilin çokta sıkıntı yapmayın mümkün olduğu kadar kalabalığa girin alışacak:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sizinki daha bir zor durum olmuş ilk defa olunca benimde acemiliğime denk geldi evet kalabalığa alısın sevgiler

      Sil

yorumlar: yalnız olmadığını bilmektir..değerlidir önemlidir.beni yalnız bırakmazsınız değil mi?

Bumerang - Yazarkafe