15 Oca 2015

içerik hırsızlarına buda benden ders olsun!..

İçerik hırsızlarının önüne geçilmiyor çok fazla sayıdalar elişi,elemeği yapan tüm arkadaşlarım bu derten muzdarip.İşin en kötü tarafıda ''paylaşılmasını istemiyorsanız yayınlamayın'' deniyor iyide ben yayınlamadan ürünümü nasıl tanıtacağım? hem ben paylaşınca bu demek olmuyor ki sen resmi çal üzerindeki etikeki sil sipariş al bir sayfada ağzım açık okudum atıyorum kadının sayfası bebeklere cici tasarımlar sayfadaki ürün atıyorum ayşenin tasarımları resmi çalmak yetmemiş birde senaryo yazmış sabahladım ,yakın çekim yaptım şöyle çalıştım vs vs ayy mütavazi olamayacağım ço güzel oldu elleriem sağlık.

Şimdi paylaşmak ile çalmayı ayırt edin önce bir, tasarım demek bir şeyi kafanda tasarlayıp faaliyete geçirmek tamam herkes pinteresten yabancı bloglardan esinleniyor birde bir insan neden bu işi yapmak ister? hobi için mi? zevk için mi? çocuğu ,çoluğu vardır çalışamıyordur evine katkıda bulunmak ,çocuklarının nasibini çıkarmak için vb .Ben sabahlamışım 7 de yatmışım oğlum 8:30 da uyanmış ve ben uykusuzluktan yıkılıyorum oğlum oynamak istiyor hopluyor zıplıyor benim oğluma verdiğim cevap ''dur annem ,yapma annem ,git annem''
verimli olamıyorsun çocuğuna da..ee insanlar deli mi  çocuklarına  verimli olamazken neden satış sipariş yapsınlar ki!..başkaları resimleri alsın ,çalsın sipariş alsın ,hazıra konsun diyemi?
Herkes farklı memleketlerde ve herkesin Allah(cc) rızkınıda nasibinide versin kimse kazanmasın demiyorum herkes kazansın ama ,çalmadan başkalarının sırtından geçinmeden..

İnstagramda emek hırsızları var yapılan yorumlar dehşett hırsızları savunanlar ,yandaşlar akıllara zarar neyi savunduklarından  bi haberler.bu taraklarda bezim olmaz hatta hiç işim olmaz beni tanıyanlar bilirler ki insan canlısı olduğumu ama,bir yerden başlamak lazımdı tüm emekçi arkadaşlarım adına

Benim resmimi alıp sipariş alan bayanın  sayfasına  müşteri olarak girdim ve sipariş verdim bana abdestinde nazamında ve allah korkusu olduğunu ve  herkese güvenilmediğin falan yazdı 2 hafta geçti ses yok mesaj yazdım yapmadınız mı diye? siparişim bitmiş şimdi teslimat için anlaacağız kısmetse tabiki ürünü almayacağım belki ah alacağım beddua edecek belki değil yapacaktır ki!.. herşeyi gözönüne alarak ve bulundurarak yaptım.
Tüm emekçi arkadaşlarım adına bir ders olur belki bayanın yaptığı kapı süsü

26 yorum:

  1. pes diyorum da anlayamıyorum?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bizde pes etti yıldık artık sevgili havva beni mi anlamadın*

      Sil
  2. Nasıl cesaret edebiliyorlar anlamış değilim. El emeği bu sonuçta.. En iyisini yapmışsınsınız. Sonucu merak ediyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inanın bene bilmiyorum cesaret bir yana mahalle karılarında beterler bi çirkeflik bir bayana çakışmayacak laflar vs vs

      Sil
  3. Umarım ders olur Funda'cım,çok güzel yapmışsın tebrik ederim seni,hepimizin yapması gerekeni sen yaptın sevgiler:)

    YanıtlaSil
  4. eee canım iyide linkine bağlantı vermeseydin barim reklamını yapmışsın :( malesef ki hepimiz çok zor duurmdayız. google spam bildirimleri oluyormuş.. sikayet edebiliyormuşuz..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sildim ablacım linki:) etsek yeniden açıyorlar ki

      Sil
  5. Pembe Makyaj Çantam blog keşif etkiniğinden blogunuzu takibe aldım.Blogumda blog keşif etkinliğim var buluşmak dileğiyle
    http://www.sosyalmedyakafe.com/2014/12/blog-kesif-etkinligi-bloglar-listesi.html

    YanıtlaSil
  6. Merhaba Sevgili Funda,

    Umarım herkesin kişisel yaratıcılık yetenekleri zirveye ulaşsın, kimse fikir ve emek hırsızlığı yapmasın.
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  7. Ne kadar cirkin ama cok iyi anliyorum
    Ustelik maalesef dindarim diyenler yapiyor daha cok
    Benim de zayiflama resimlerim çalındı blogumdan ve bir yigin firma resimlerimle urun satiyor hatta dava açtım suruyor
    Kabus gibi
    Ve bunlari yapan cogu kisi yine sozde dindarlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili melis inan ki asla bu tarz şeylerle işim olmaz ama,artık canımıza yetti

      Sil
  8. Canım yaa evet haklısın..:( En azından senin ismini verse değil mi:) Üzme canını...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevdican arkadaşlarımın da bir çok resmi var güzel ve kibarca söylemişler resmlerimi kaldırın bana ait diye ama çirfeklikte zirve yapıp bildiğni okumuş

      Sil
  9. malesef hırsız her yerde, çok üzüldüm tasarım ve fotoğraflarınızın çalınmasına :(

    bende yeni bloguma beklerim http://buseilehayat.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sadece benimki çalınsaydı bu kadar umursamazdım inan hoşgeldin

      Sil
  10. merhaba.
    Blogunuzu keşfettim ve yazınızı üzülerek okudum.
    İki taraflı üzüldüm.
    Hem sizin hem onun adına.
    Yapmış olduğunuz şey için de asla sizi yargılayamam.
    Ama bunu yapan kişi emek hırsızı olduğu için bunu yaptığını asla bilmeyecek.
    Sadece küçük bir önerim var sağ tuşu yani kopyalamayı kapatsanız enazından burası için :)
    bana da bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili esra resmi blogumdan çalmamış üzerinde ismim var fakat,facebokkta br çok grubumuz var kalıp ,keçe vb orada paylaşım yapıyoruz nasıl dikilir ,nasıl yapacağım,dolduracağım diye yeni başlayanlara yardımcı oluyoruz ama,işte herkes iyi niyetli değil malesef bizim öğretipte paylaştığımız resimler alınıp sipariş için sayfa açıyorlar sağtuş inanın bir işe yaramıyor ilkolula gien bir çocuk bile akran kopyası almayı biliyor.

      Sil
    2. haklısınız. teşekkür ederim cevabınız için.
      tahmin ediyorum neler olduğunu. emek hırsızlarını aslında deşifre etmelisiniz bence.

      Sil
  11. inş. akıllanır.
    bu hanımın el emeğini alıp üstüne sipariş alınır yazıp gözüne soksan kıyameti koparır eminim. Hak etti bunu. İyi yaptın canım.

    YanıtlaSil
  12. Öyle iyi anlıyorum ki seni. Bence iyi yapmışsın . Dilerim iyi bir ders olur.

    YanıtlaSil
  13. merhabalar,
    İnanın bu emek hırsızlarından inanın bende bıktım. Benim yazdığım yazılarıda alıp kendi yazmış gibi yayınlıyorlar. ne bir kaynak link hiç birşey yok. bazılarınada sadece "alıntı" yazıyorlar, sanki alıntı yazınca birşey değişiyor, çalıntı olmuyor. çoğuna mail attım ama dönüş olan neredeyse hiç yok. Bu emek hırsızlarına Hakkımı sonuna kadar haram ediyorum.

    YanıtlaSil

yorumlar: yalnız olmadığını bilmektir..değerlidir önemlidir.beni yalnız bırakmazsınız değil mi?

Bumerang - Yazarkafe