6 May 2014

avcı böregi & tavuklu pay

Yemek dendiği zaman akan sular durur ya hani bazen mutfak en sevdiğim köşeyken ,bazen de en nefret ettiğim köşe olabiliyor:)
Yani kısaca anlatacak olursam mutfakta yemek,kek,börek vb yapmayı çok seviyorum.Tv de yapılan yemekler gibi biberler,domates,tuz,yumurta vb küçük kaselerde ön hazırlık olarak hazırlar masa üstünde dizer sonra başlarım yapmaya.Değişik lezzetler peşine de düşerim yani pilav ,fasulye bilinen yemekler nereye kadar azıcık değişik tadlar istiyor insan şahsen ben istiyorum en azından:))

En nefrret ettiğim bölümse ne kadar toplarsan topla ,düzenlersen düzenle anacım çok çabuk dağılıyor mu mutfak yerisi..Yine mutfağı dağıttım ama ,sonuçtan çok mennun kaldık bende eşimde gayet lezzetli ve güzeldi..
Yerken ımmm diye sesler çıktığını duyar gibi oldum  lakin ,o sesler benden mi eşimden mi çıktı anımsamıyorum vallahi:))

Avcı böregi gerçekten ilk başta bulgur mu? ne alaka ya falan desemde lezzeti gerçekten çok güzeldi.Akşam saati kalkıştığımdan evde maydonoz olmamasından ve açık manav bulamadığımdan maydonozsuz oldu benimki.. tarifi Nermin ablamdan
Hep yapmak isteyipte ertelediğim tavuklu pay onuda an itibari ile yapmış bulunmaktayım.Tarif kime ait bilemiyorum not defterimde yazılıydı  süper bi lezzet ötesi yok..

5 yorum:

  1. Ellerine sağlık Funda'cım,çok güzel görünüyorlar,afiyetler olsun sevgiler:)

    YanıtlaSil
  2. canim ellerine saglik muhtesem görünüyor hakikattende bende senin gibiyim bazen mutfaktan cikasim yok bazende giresim yok her gün düsün ne pisirsem diye canim su tavuklu payin tarifi yok alabilirmiyim canim tskler sevgiler♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahh o zaten ayrı bir dert bugün ne pişirsem canım tarif sanırsam annemin eli adlı blogdan bir göz at istersen

      Sil
  3. Blogunuzun temasini sihirli dokunuslarla size ozel tasarlamamizi istermisiniz

    YanıtlaSil

yorumlar: yalnız olmadığını bilmektir..değerlidir önemlidir.beni yalnız bırakmazsınız değil mi?

Bumerang - Yazarkafe