13 Şub 2014

yorum yap bana yapayım sana olmuş (ˆ◡ˆ) gönderdiğim hediyeler.

Şimdi şöyle bir durumla karşılaştım sen yorum yaparsan hopp sanada yorum yapılıyor.Aylardır bloguna uğrayamadıklarım var.Oğlum öyle çok uyuyan bir çocuk değil malesef en uzun uykumuz 1.5 saat o zaman diliminde atom karınca edasında evi derle ,topla mutfak yemek derken uyanıyor.Emeklemeyi bilmeden önce tv çizgi film açıp  oyun halısına yığıyordum oyuncakları oynuyordu arada mızıklıyordu ama ,her işimi yapıyordum.
Şimdi emekliyoruz ve keşif dönemindeyiz.oyuncak ,tv artık kesmiyor.Çorba yapmak için mutfaktaydım salona girdim sanki savaş çıkmış.Sehpalar devrilmiş ,ayaklı hopörler devrilmiş,ıslak mendil dibine kadar çıkmış.
Salonda kablo çok oda nerde tehlikeli şeyler var oraya gitmekte ,o yüzden tek başına bırakamıyorum.
Bir gecelerim var ama ,yorgun düştügümden çogunlukla uyuyorum ya da azıcık facede sörf ediyorum.

Bir kaç bloger var asla sayfaya uğrayıp yorum yapmaz sen ne zamanki yorum yaptın anında döner ve yorum yapar:)
Bunlar arkadaş camiamdaki arkadaşlarıma yaptığım hediyeler çam sakızı çoban armağanı..
Kuzenime yaptığm son hediye olarak noktalıyorum.






33 yorum:

  1. Herşeyden önemlisi çocuğunun sağlıklı büyümesi Fundacığım gerisi boş.Çalışmalarının hepsi birbirinden güzel olmuş ellerine sağlık iyi günlerde kullanılsın.Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  2. Malesef yorumlar konusunda çok haklısın. Sayfaya gelip beğenilse bile yorum olayı olmuyor. Blog dünyası epey bir değişime uğradı son aylarda....

    YanıtlaSil
  3. birde şu tip insan var sana yorum yazınca yorum bekleyenler :))bizim bloglar üretken blog olunca yorum yapmak zamanımızı alıyor ,en azından benim zamanımı alıyor :))yorum gösterge değil
    funda güle güle kullansın sahibeleri
    hoş kal yorum yapamasam da her yazına takipteyim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben yorum yaptığım bloglarda aman onlarda bana yapsn diye yapmıyorum.arkadasım ev aldı diğerlerinin bebelerine çam sakızıı

      Sil
  4. Hepsi çok güzel olmuş, ellerinize, emeğinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  5. Hepsi birbirinden güzel olmuş

    YanıtlaSil
  6. Ellerine sağlık Funda'cım hepsi çok ama çok güzel olmuş..Devir menfaat devri olmuşta yeni haberimiz oluyor..Sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. menfaatçi bir insan olmadığımdan mütevellit musmutluyum

      Sil
  7. Selamün Aleyküm.Maalesef yorum yazma konusunda haklısınız.:)) Ayrıca yaptıklarınız çok ghüzel olmuş.Bebekli olanlara bayıldım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. onlara isimleride yazıldı gönderdiğimden resimleyemdm.

      Sil
  8. Funda Hanım merhaba! Siteminizde haklısınız.Sizi anlıyorum, İnsan ürettiklerini paylaşmak istiyor. illaki övgü almak amacında değiliz hiç birimiz. Sadece paylaşmak ve birbirimizden bir şeyler öğrenmek amacındayız. Üretme sürecindeki keyfi kaçırmamak lazım. Hobilerimiz bize keyif vermeli. Umarım o güzel hediyeleriniz sahiplerine mutluluk ve huzur getirir. Şu üç günlük dünyada amacımız bu değil mi zaten? Sizi sevgiyle kucaklıyorum. Üretmenin ve paylaşmanın keyfini hiç kaybetmemeniz dileğiyle...Ufaklığı benim için koklayarak öpün lütfen:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet ama amacın dışına kaçanlarda çok malesef.sahipleri gerçektn çok mutlu oldular ben daha mutlu oldum.

      Sil
  9. çocukla zordimi. onuyalnızbırakma annesi mutfağa yanınaal bence çocugum yok ama sanırım tüm işim o olurdu

    yorum yapma olayı bence okurum ama her seferinde yapmıyorum aslında yapmak öazım insan bekliyor birşey yazınca:))
    kapı süsleri çok hoş ellerine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. olmazmı mutfak soğuk eli ayağı buzgibi oluyor.tşekkr ederim beğnmene sevindim

      Sil
  10. canım bence yorum yazdığın kişinin sana yorum yazması seni önemsediğini gösteriyor. Ben asıl neye gıcık oluyorum yorum yazıyorsun 1,2,3,4,10 o kişi birkez olup senin bloğuna uğramıyor yada yorumuna yanıt yazmıyor. Sonra bir bakıyorsun başka bloglarda blog blog gezip yorum yazmış. Ya insan bir kez iadeyi ziyaret yapmaz mı? Bence o gıcık bir durum. Ben şahsen çok mutlu oluyorum yorum yazdığım kişilerin de beni önemseyip bloğumu ziyaret etmesine. Ben de seni önemsiyorum ve sana geldim huu komşu demesine.

    YanıtlaSil
  11. O arada nefis olmuş yaptıklarınız özeelikle baykuşlu ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. izmir'deki arkadaşım ev aldı tencere tavamı göndereyim ben iisimi kapı süsü yapayım dedim.baykuşlu şeyleri pek seviyor diye.çok beğendi

      Sil
  12. Yorum yapayimmi yapmayimmi bilemedim ama yazdiginiz hosuma gitti:)) kucuk cocuk annesi olmak kolay degil, hep dagitirlar onlar firsat buldularmi:) kapi susude cok hos sahibi iyi gunlerde kullansin..

    YanıtlaSil
  13. Ellerine sağlık Funda...
    Kullanacaklar güle güle kullansın.
    Ay Allah kolaylık versin. Hani bebekleri daha büyüyenler derler ya daha bunlar iyi günleriniz.
    Yorum olayına gelince haklısın. Ama birde ne var biliyormusun. Ben kendi açımdan konuşacağım. O kadar çok blogger arkadaşımız var ki. Herkesi takip etmeye çalışıyorum ama bazen yetişemiyorum. Bazen postu okuyorum, hop bir şey oluyor yorum yazmadan çıkıyorum farkında olmadan. yada o kadar dalmış oluyoruz ki uzun zamandır ihmal ettiğim bir blogger bana yorum atınca utanıp Allahım bak ne zamandır bakmadım ilgilenmedim diyerek dönüş yapıyorum.
    Bu tarz şeyler de var.
    Biz de yeri geliyor bize her yorum yazana dönemiyoruz.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet canım ama benim dediğim blog sahibi benim bloguma hiçgelip yorum yapmaz.ne zaman ben yazısına yorum yaparım gelir bir iki yazıma yorum yapar.

      Sil
  14. Sevgili funda ellerine sağlık çok şirin olmuşlar. Bebişe miss kokulu öpücükler:)

    YanıtlaSil
  15. Zaten blog yazmak sorun değil Fundam sonrası sanki bağlaç gibi :)
    Canım o benim, tabi annesi araştıracak, ağzına alıp ne olduğunu anlamaya çalışacak,devirecek, kıracak ve büyüyecek. Çok da yakışıklı oldu, inşallah çok büyümeden görme imkanım olur.
    Şeyyy yorum yaptım gel yorum yap değil işte zamanım oldu gezip duruyorum. Yaptıkların çok güzel ellerine sağlık, bunlar için vakit bulman bile bir şey. onuda uykusuz gecelerine bağlıyorum...

    YanıtlaSil
  16. Ellerinize sağlık şirin şeyler olmuş..
    27 aylık oğlum var sizi anlıyorum :)
    yorum konusunda ben de hassasım.. yorum bırakılınca çok mutlu oluyorum..çünkü hem benim hem oğlum için ileride anı olucak birçok şey..ama beklentiler insanı üzüyor işte naapalım :)
    http://loveandsmile.wordpress.com/

    YanıtlaSil
  17. Öncelikle hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün. Ben de aynı durumla karşı karşıya kaldım ve kesinlikle yanlız bırakamadım kızımı. Mutfağım açık mutfak değil, hani öyle olsa salonda oynarken görürdüm. Baktım olmuyor, çok hafif bir sırt taşıyıcısına oturttum, ben nereye o oraya. Eşim ilk başlarda çok gülüyordu, sonra o da alıştı duruma. Bu arada ellerinize sağlık demeden geçemeyeceğim. Sevgiler...

    YanıtlaSil

yorumlar: yalnız olmadığını bilmektir..değerlidir önemlidir.beni yalnız bırakmazsınız değil mi?

Bumerang - Yazarkafe