7 Kas 2013

Bizde pazarlar böyle ˘◡˘

Pazar maceralarımı seviyorum tek başıma da gitsem illaki bir şey oluyor.zuzularla alışverişte hep anneleri sanıldım ne sıkıcı bir durumdu anlatamam kızlarda olay yerini terk edip direk beni teselli moduna geçiyorlardı.

Geçenlerde sözlenen gülem zuzumla pazardayız bir şeyler alıyor bana gösteriyor ben oldu olmadı onayı veriyorum karşımda saçlarına ak düşmüş ağzında sigarası bir bey amca bana bakıp duruyor gülümseyince bende eyvallah anlamında başımı eğdim. Bu esnada Kadir Çınar kucağımda yanıma gelip ne dese beğenirsiniz?? hadi siz tahmin yürütün ne demiş olabilir sizce ? ''TORUNMU '' dedi ya!...˘◡˘

ben sinirlenmiş olacağım ki sorusuna evet torun deyip gülem zuzusunun yanına gittim.

Aklımdayken bizde pazarlar böyle  ˘◡˘


Kargo gelmişti koli gözüme bir şirin görününce ben bunu kaplayım en iyisi dedim lakin , burada mutfak mobilyalarına benzer kağıtlar vardı.ne yapayım derken pazardan 2.5 liraya aldığım çarşafı kullandım ''akşam pazarı akşam oldu böyle oldu'' diye bağırıyordu pazarcı bütün hatunlar üşüşmüştü bende yanaşıp zor bela alabilmiştim˘◡˘   ama , her zaman olmuyor işte haftaya gittiğimde ne çarşaf vardı ne de 2.5 liraydı.
Bende çarşafla kapladım yan kısımlarını kesip üstüne ekleyip kapak yaptım ,ziyan etmemek için çift taraflı bantla iç kısımlardan görünmeyecek şekilde bantladım.Oyuncak kutusu oldu .çamaşır sepetide olabilir mesela..

14 yorum:

  1. güzel olmuş kutu çok beğendim eline sağlık..
    Ela ya da bazen kardeşinmi diyorlar. 21 yaşında anne olmanın avantajı sanırım :)

    YanıtlaSil
  2. Vallahi ne yalan söyleyeyim kağıtla kutu kaplamışlığım çoktur, bir iki tane de kumaşla yaptım ama büyük kutuları çarşafla kaplamak hiç aklıma gelmemişti :)) Harika bir fikir..

    YanıtlaSil
  3. Pazarcı bey çok komikmiş:) Kutu kaplama olayı çok güzel olmuş Funda'cım..Ellerine sağlık..İnsanlarıda boşver ne düşünürlerse düşünsünler..Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  4. Ne güzel yapmış kaplamışsın kutuyu ellerine,emeklerine sağlık olsun.

    YanıtlaSil
  5. boşboğazlık konusunda uzman bir milletiz. Her şey başkalarının istediği gibi olacak.
    Hemen evlenilecek,hemen çocuk yapılacak vs.
    Boşverin siz onları.
    Kutuya bayıldım.
    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle ama bey amca torun mu demeyeydi eyiydi:)

      Sil
  6. Çok güzel olmuş ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  7. canım bence gözü bozuk birinin saçmalığı ya da seni çok beğendi ve kendi yaşına yaklaştırırsa bir şey olur mu acaba mı dedi. Belli olmaz :) Güzellik başa bela şekerim. Aynı dertten bende de var : ))) O arada kutuya bayıldım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o açıdan hiç düşünmedim ama ,kart zamparalarda var bu hayatta lakin,pazardakiler genç çocuklardı yahu onlar kızların annesiyim zanettiler:(

      Sil

yorumlar: yalnız olmadığını bilmektir..değerlidir önemlidir.beni yalnız bırakmazsınız değil mi?

Bumerang - Yazarkafe