7 Eki 2013

Antalya blog yazarları sonbahar pikniği

cumartesi Antalya'lı blog yazarları pikniği vardı.hava biraz rüzgarlı olduğundan oğluşumu götürmemeye karar verdim.manevi anneannesine bıraktım.ekran başından İstanbul,Ankara ve Bursalı bloggerlerin buluşmalarını yayınladıkları resimlere öylee hayranlıkla bakardım.resimler kıskandıran tarzlardan olurdu hep:).bunca zamandır blog yazıyorum lakin Antalya'lı bloggere rastlamamıştım.hatta bir post hazırlamıştım antalya'lı bloggerleri arıyorum diye ama taslaklarda kalmış öylece..daha önceki piknik zamanı benim doğum zamanımla çakıştığı için gidememiştim. demlenmi yaşam öyküleri  takipteydim güzel ve sıcacık insanlarla tanıştım.çoğu yemek blogu olduğu için yaptıkları lezzet ve sunum olarak zaten harikaydı.hele   tuba arkadaşımızın yaptıkları görüntü ayrı bir güzel lezzeti mi ben söylemeyim resimler anlatsın nasıl kendimizden geçtiğimizi.


ortam güzel di ama bir yandanda aklım oğlumdaydı.ağladımı? duruyormu? çok şükür ağlayıp anneannesine iş kesmemiş kahka atmışlar ,alkış yapmışlar oyun oynamışlar.halinden gayet mennundu gittiğimde. güneş nereye biz oraya bol bol güneş topladık.güçlü kadınlardık biz bir masa taşımak güneşe gitmek zor olmadı ama halimiz komikti:)
 blogu olmayan face takipçilerimizden çağla hanımın yaptığı patlıcanlı börek genelde izmir'liler yapar.  nasıl özlemişim ben yapmayı bilmiyorum.gelip gidip atıştırdım.tekrardan ellerine sağlık..
son dakikada çok minik bi misafirimiz vardı.birden herkesin ilgi odağı oldu.benimse içimde bir yerlerde cızz eden bir duygu..hani utanmasam ağlayacağım. öyle kötü oluyorum ki ben aklım minikte kaldı ama ben gittikten sonra annesine teslim etmişler çok şükür daha süt kuzusu çünkü tek başına hayatına devam etmesi oldukça zor.. resim çekilirken saç düzeltme ,gözlük takma,gözlük çıkarma göbek içeri fasıllarında çok güldük:)tanıştığıma memnun ve mesut ayrıldım piknikten.


                                              



26 yorum:

  1. Ah ahh öyle kıskanıyorum ki şu buluşmları yok böle bişeyy :)) İyi eğlenceler olmuş Fundacım ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. taze kahvecim birtutam kekik ayşegül hanm gelseydi gelebilseydi inan sırf senin için foto çekilecektim kısmet

      Sil
  2. Ne güzel bir gün olmuş, yiyecekler iştah açıcı.
    ben de blogger toplantısına katılam istiyorum artıkkk !!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle çok güzel bir gündü.şiddetle tavsiye ederim.kalıcı dostluklar başlangıcı oluyor aynı zamanda benim kalıcı bloggerden edindiğim dostlar gibi sevgiler

      Sil
  3. Canımsın öncelikle tanıştığım için çok sevindim... :) öyle duygu dolu yazmışsın ki çok beğendim... :) Güzel fotoğraflarımızı da ne güzel süslemişsin... :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim ,inan bende tanıştığımıza çok mutluyum kayrayı ekran başından eğil yakından görmek.gerçi sevdirmedi kendini ama:)

      Sil
  4. Tanıştığımıza sevindik. Yüreğine sağlık. teşekkürler.

    YanıtlaSil
  5. ne güzel görüntüler..

    YanıtlaSil
  6. Ben de Antalya'dayım. Kim bilir bir dahaki sefere ben de orada olurum. :) Tesadüfen buldum bloğunuzu Takipteyim. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aa hemen bakıyorum.tesadüfünüz iyi olmuş bence:)

      Sil
  7. Fundacım öncelikle tanıştığıma bende çok memnun oldum.Ve öyle güzel bir yazı olmuş ki ellerine sağlık bunun üstüne daha yazı yazılmaz.Sevgi ve muhabbetle Allah'a emanet olun.Bücürüğü öptüm.

    YanıtlaSil
  8. Fundacım benim de aklım kedicik de kaldı.
    En kısa zamanda görüşmek üzere canım .Öptüm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. annesine teslim etmişler nasıl sevindim anlatamam.bir kahve içmeye kaçarım en kısa zamanda canm:)

      Sil
  9. merhabalar bende şimdi size imrendım, okadar güzel paylaşmısınızkı hepınıze kocaman sevgiler,bende Demlemmiş yaşam öykülerini burdan tanıyorum sevgili Dilek uzun yıllar tanışıyor gıbıyız bir günde istanbulda buluşmak üzere sevgiler:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. istanbul ahh ah çok niyetlendim gelmek için ama hep bir aksilik çıktı.kısmet inşallah sevgiler

      Sil
  10. Görüntüler harika , hepiniz birbirinizden güzel görünüyorsunuz , Kuzucuklarada MaaşAllah :) Yapan emeği geçen , çaba gösteren herkesin yüreğine sağlık..Kızımın büyümesini dört gözle bekliyorum bende :)

    Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol canım göz açıp kapayıncaya büyür kızında

      Sil
  11. herşey çok güzeldi bide erken ayrılmasaydım ,neyse birdahaki buluşmalarda telafi ederiz..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. küçük çocuğun olmasına rağmen o kadar kalabilmekte iyiydi bence:) evet inşallah

      Sil
  12. Harikasınız hepiniz de, ne güzel bir piknik olmuş bu çok sevindim sizlerin adına;) Herşey çok hoş görünüyor, kışa girmeden gerekli gerçekten:)) Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederiz arkadaşlarım adınada sevgiler bizden

      Sil
  13. tekrarları nasip olsun biz de arada toplanıyoruz çok keyifli oluyor:)

    YanıtlaSil

yorumlar: yalnız olmadığını bilmektir..değerlidir önemlidir.beni yalnız bırakmazsınız değil mi?

Bumerang - Yazarkafe