14 Eyl 2013

blog şablonu değiştirme

kumanda panelinde okuma listeme bir göz atayım demiştim.birde ne göreyim.bir çok blog silinmiş kaldırılmış,bir çok blog davetli okuyucuya geçmiş bir çok blogda mutasyona uğramış.nasılmı? işte o kısmı bende bilemiyorum ama 7-8 blog bilgisayar oyunları,videolar,ve film yayınlıyor ve yabancı olmuş.sıkıntı burada başlıyor izleyici eklentisi yok olmadığı için siteyi izlemeyi durduramıyorum.
 istemediğin blogu izlemeyi durdurmayı burada anlatmıştım.

içlerinden bir tanesi çok canımı sıkmakta çünkü erotik yayın yapıyor ve ben izlemekten çıkamıyorum.ayarlar sekmesinde izlediğim blogları yönet kısmı var lakin bu kısım çalışmıyor istediğinizi yerine getiremedik lütfen daha sonra tekrar deneyin faslında ve aylardır böyle..sizde listenize bir göz atın derim. geçenlerde bir arkadaşım şablonumu değiştirmek istiyorum yardım edermisin dedi.seve seve birde burada anlatayım dedim.çoğunuz biliyorsunuzdur.bilmeyenlere kolay gelsin belki işlerine yarar. önce hazır temaları bulunduran sitelerden beğendiğimiz şablonu seçiyoruz ve bilgisayarımıza indiriyoruz.dowland ediyoruz.sabit diske kısmını işaretleyip
 bilgisayarımda karşıdan yüklenenler kısmına iner.orayı açıp dosyayı buluyoruz.sarı olan dosyaları tıklayıp xml dosyasını masa üstüne atıyoruz.
 kumanda paneline gelip şablon kısmına tıklıyoruz açılan pencerede yukarıda yedekle geri yükel kımını tıklayıp açılan pencerede göz at butonunu tıklayıp masa üstündeki xml dosyasını seçip yükle diyoruz.bu kadar şablonumuz yüklendi.
 ancak bazı şablonlarda genişlik ve renk yazı stillerini değiştiremiyorsunuz.

anılardan arta kalan benim resim kotam dolmasın diye açtığım yazı ve resimleri önce buraya yükleyip htmlsini alıp yüklüyorum ya da url..onuda sonra izah edeyim.

6 yorum:

  1. Merhaba. Mac'de de PC'de de denedim. İzlediğim Blogları Yönet sekmesi bende ikisinde de çalışıyor. Belki de yaşadığın geçici bir sorundur.

    YanıtlaSil
  2. bende çalışmıyor canım ya bir am önce geçse iyi olur zira erotik yayın yapan blogu izlemek istemiyorum..

    YanıtlaSil
  3. canım üzüldüm blogla olan sıkıntın için bloguna eklemiş olduğun bir şey ile ilgili olabilir bu durum bir kontrol ediver.

    YanıtlaSil
  4. ablacım ettim ama sıkıntı bendeki izleyicileri yönet kısmının çalışmıyor olması

    YanıtlaSil
  5. Aynı sıkıntı bende de var Funda'cığım. Sana şu bloğu önerebilirim. Soruların çoğuna yanıt alıyorum.
    http://bloghocam.blogspot.com/
    Bu arada kelime düzeltme ile ilgili uyarın için çok teşekkürler. Düzelttim sanıyorum ama değişmiyor demek ki. . :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. blog hocam bende takipteyim bir ona danışayım.sıkıntı oluyor harfer okunmuyor yanlış oldu bir daha bir daha deniyorsun

      Sil

yorumlar: yalnız olmadığını bilmektir..değerlidir önemlidir.beni yalnız bırakmazsınız değil mi?

Bumerang - Yazarkafe