25 Şub 2013

torun torbaya karışıyorum anneanne oluyorum:)))

ablam geldiğinde yımırta firar etmişti.ben yımırtayı kısırlaştırmadım daha doğrusu kısırlaştıramadım.iki arada bir derede kalmış olsun mu olmasın mı birde o dönemler peşi sıra bitmeyen aksilik ve olaylardan götüremedim yavrumu:( firar ettiğinde sanırsam ki durum vaziyeti onu gösteriyor havlete girmiş..şimdi ne yapacağım ben!.. hem anne hem anneanne olacağım:)) olayım olmasına da nerede doğuracak ,nasıl olacak ve ben ne yapacağım...yavrular ne olacak? bu haliyle hayatta bırakamam bunca zaman idare ettik.onca kişiye rağmen bırakmadım onu..nereyi hazırlayım ne yapayım şaştım kaldım.
eşim bir kucağımda çınar bir kucağımda yavrular kafamda huniyle gezerim artık diyor:))) allah büyük...bir yolu yordamı olur elbet..
 biz evde şarkı ,türkü söyleriz beraber biz ne zaman türkü söylesek birşey dikkatimizi çekti.yımırta garip sesler çıkartıyor ve sanki bize eşlik ediyor:)) video çektim lakin silmişim.facede var ordan indir vs vs uğraşamadım.yatışlarına ölüyorum ben :)) şu yatışa bakarmısınız...

6 yorum:

  1. Çok sevimli,erken anneanne olmanızı kutlarım:)))

    YanıtlaSil
  2. minik minik yavru kediler evde çok tatlı olurlar ama hepsi büyüdüğü zaman baya büyük bir dert olucak ama insan hayvanları sevincede dayanamıyorum işte

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili janjan vallahi nasıl olacak bende bilmiyorum benim yavrum onun yavruları kaynaşır gideriz artık:))

      Sil
  3. çok sevimli yatıyor bizimkide cilvelendiği zaman böyle yatıyor yımırta yavrularına yol gösterip eğitir :)allah kolaylık versin şimdiden :)

    YanıtlaSil

yorumlar: yalnız olmadığını bilmektir..değerlidir önemlidir.beni yalnız bırakmazsınız değil mi?

Bumerang - Yazarkafe