22 Şub 2013

pişi cankurtarandır candır o can:)))

ben geceleri acıkınca yemek yiyenlerdenim:)) aklıma ne düştüyse hiççç üşenmem gecenin bir yarısı tost da yaparım az makarna da yeterki canım istesin. yataktayken uyku modundayken bile kalkarım. hatta bir gün yine acıktım ben eşim tuttu ''boşver aşkım yat uyu kilo alcan ''dedi ben  acıktımmmm yiyecemmmm diyerek fırladım yataktan.şimdi bu espiri aramızda yiyecemmmm:))) .işte bu yüzden balık etli hatunum ya:)) yemek ya da tatlı vs yaparken hiç erinmem tatlı isterse beş kat olsun..

bu sabah da pişi istedi canım.mutfaga girip sıvadım kolları.bir çoğunuz biliyorsunuzdur bunu.davetsiz ,haber vermeden gelen misafirler..işte o zaman can kurtarandır bu benim için candır can:)) hazırlaması kolay yanına peynir,salatalık,domates birde çay oh miss..

ben yaparken ölçü kullanmıyorum göz kararı 1 yumurta ,kabartma tozu ,yoğurt ve un.sonra istediğiniz şekli verip kesip kızart..kurabiye kalıplarını kullandım bugün:) hadi afiyet olsun..


6 yorum:

  1. ooy ooy oooy bunlar ne güzel olmuş :)
    hemde şekilli :)
    bayıldım :)
    canım ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  2. canım istedi yaw :) çok güzel gözüküyor kıvam ekmek hamuru gibimi ele yapışmaz gibimi denicemde;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cıvık olmayacak ele yapışmaz kulak memesi kıvamında:)

      Sil
  3. Funda hanım bize gelemediğinize çok üüzldüm. çağırmam gereken 10 kişi daha vardı keşke çağırsaymışım diyorum hep masam küçük diye korkmuştum yapamazsam dedmiştim. ama açık büfe yapsam herkese yeterdi . sonradan bende pişman üstelikde bana çok yakın oturuyorsunuz ama daha önceki bloğer buluşmamızda görüştükmü sizle. face hesabınızdan antalyalı bloğcuların grubuna ekleyelim size. ben herkesi tanımıyorum. ayrıca ellerinize sağlık. :) sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. latife yapmıştım ben:)) hayır buluşmadık.benim çok sonra haberim olmuştu.

      Sil

yorumlar: yalnız olmadığını bilmektir..değerlidir önemlidir.beni yalnız bırakmazsınız değil mi?

Bumerang - Yazarkafe