7 Ara 2012

kapı süsü ve ben abla denmesine alışamadım:(

yine mi evet yine kapı süsü.:) biri arkadaşa diğeri annesine.bana ''kaça yapıyorsun funda abla'' dedi..ben çalıştığım dönemlerde bu insanların yardımını çok gördüm.güler yüzünü bana olan desteklerini..ekmeklerini yedim..paraylamı yapacağım.sen nasıl bir şey istediğini söyle ben yaparım dedim.''.ben bilmem ki abla sen iyi bilirsin '' dedi hamile oğlu olacak.bene böyle bir şey yaptım..bu arada abla kelimesine ne kadar çok takılıyorum..bir zamanlar ben herkese abla derken,abla diye yaklaşırken..zaman ne çabuk aktı gitti de ben abla oldum yahu:(( içim bir hoş oluyor..bana abla denmesine alışamadım..kolay kolayda alışacağa benzemiyorum..bazen kendimi başka bir şeyle teselli ediyorum.kızlarla alışverişe çarşıya çıktığımzıda beni genelde annesi sanıyorlardı:)) tabi yanında dal gibi incecik 2 kız ve sen yaş ve kilodan anne gibi gösteriyorsun:)) benden çok kızlar sinir olup alışveriş etmezler o dükandan böylede sevilirim işte:) işte diyorum abla dedi ya teyze anne deseydi:)) sağlıcakla kalın..



10 yorum:

  1. ay ya bende aynıyım yenge denmesine alışamıyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel olmuşlar..Eline sağlık...Bende alışamıyordum ama yaş 35'i görünce ister istemez alışıyorsun...Ablayla kalsalar iyi artık teyze demeye başladılar:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. değil mi sokaktaki çocuklarda bana teyze diyor:))

      Sil
  3. :D ne tatlı anlatmışsın:) evet ben abla denmesini bırak yaşdan ötürü hanım denmesi bile bi garip geliyor. bi gün dayanamadım dedim hanım demesen ismimi versen:) olurmuki dedi arkadaş olur olur dedim:)
    bende alışamadım.
    ellerine sağlık yumurtaya öpücükler;)
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. alışma süreci ne kadar süre acaba sevgili yıldız:)) yımırtam dışarda dayak yemiş ablası gözü çenesi patlamış:((

      Sil
  4. evet, ben de hep kendimi daha küçük sanıyorum, hatta buna tam inanıyorum ki, "teyze" deyiveriyor münasebetsizin biri:)) Boşveerr, bu yaşları göremeden gidenler var, en azından biz abla, teyze, anne olacak yaşları gördük, şükür buna da..

    YanıtlaSil
  5. :) harikalar emeğine sağlık, üstekinin tasarımına bayıldım... Hep adınla anılman dileğiyle mutlu kal :))

    YanıtlaSil

yorumlar: yalnız olmadığını bilmektir..değerlidir önemlidir.beni yalnız bırakmazsınız değil mi?

Bumerang - Yazarkafe