15 Ara 2012

gökten üç elma düşmüş..üçüncüyü de sizlere armağan etmiş:))

İzmir'de çocukken mahallede büyük ,küçük hepimiz sokaklarda oyun sevdasındaydık.benden büyükler de vardı küçüklerde..az dayak yemedim oyun için:)) çünkü oyuna dalınca kendimden geçer saat kavramını kavrayamaz olur.sonunda annemin ya terlik ya da sopayla olay mahalline intikal etmesiyle tazı gibi eve kaçardım.kaçsan ne fayda o dayağı yiyeceksin bir kere kaçarın yok..zeynep mahallemizin güzel kızlarından biriydi.sevgi dolu yüreğiyle ,gülümsemesiyle farklıydı o hep..canım sııkın olduğunda soluğu zeynep'te alırdım.bir kahve molası iyi gelirdi bana..gerçi annesi meliha ablam da tam kafa dengiydi..meliha abla geldimi ortam süper olurdu..gözümüzden yaş gelirdi..zeynep büyüdü ve hemşire oldu..ben burdayken 2010 da evlendi..malesef ben gidemedim:( şimdi  o çiçeği burnunda anne oğlan bekliyor oda:))  düğüne gidememiş hediye alamamıştım..işte fırsat dedim..bu tarz şeylere hevesli..pazartesi bu ciciler İzmir yollarına düşecekler.gökten üç elma düşmüş.biri sevene ,diğeri sevilene üçüncüyü de sizlere armağan etmiş:)
sağlıcakla kalın...

12 yorum:

  1. Bunlar çok güzel.... ♥
    Elinize sağlık...

    YanıtlaSil
  2. Byıldım canım beniiiim bu güzelliklere. En çok da MUSTAFA KEMAL ismine; altındaki Atam'ı anımsatan bıyığa. Çok esprili, şık ve son derecede düzgün olmuş.
    Senin o güzel kalbine, bu işleri yapan sevimli parmacıklarına kurban olurum ben canım Fındığım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ismini bende çok sevdim.. şimdi o ismin altına tavşandı börtü böcekti olmaz diye düşünüp bıyık yaptım.iyi etmişim demi:))

      Sil
  3. İsim şahane seçilmiş Fundacım.

    YanıtlaSil
  4. Çok güzeller,isim zaten çok güzel...Ellerine sağlık canım:)

    YanıtlaSil
  5. Elinize Emeğinize Sağlık çok çok güzeller

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim..

      Sil
    2. vala fundişim sen aştın kendini..bıyık favorim:))

      Sil
    3. diyosunn:)) öperim seni şeker:)

      Sil

yorumlar: yalnız olmadığını bilmektir..değerlidir önemlidir.beni yalnız bırakmazsınız değil mi?

Bumerang - Yazarkafe