29 Kas 2012

bırak bu boş beleş işleri dedi birileri:)) ama gitarlarım güzel oldu..

bu gitarlar daha düzgün oldu..taçları özel istek üzerine yaptım,lavanta keseleri biraz kocaman oldu ama hepsi çoktan yerlerini aldı bile:)) bir gitar şimdilik boşta..ehh oda sahibini bulur zamanla..olmuş mu?ben yaparken çok zevk alıyorum.hele birşey bittiğinde ona bakıp seyretmek ben yaptım demesi daha bir hoş:)) hoş gerçi odanın hali perişan ben perişan bir vaziyetteyiz.ben mi çok dağınık çalışıyorum yosam dağınıklık ruhumda mı var çözemedim:)) kestiğim bir obje kaybolur yeniden keserim hele iğne kaybetmesinde üstüme yok..hatta eşimin arkadaşı bizim evin esas oğlanı veli ne zaman bize gelse çocuğun ruhu daralıyor..ve ''haftaya bu odayı toplamaya gelecem'' diyor:)))) ona göre bunlar boş beleş işler.gerçi sadece bu değil ona herşey boş beleş:)) çocuğun hayatı siyah beyaz hiç renk ,ahenk yok hiç bir şey beğenmez ,hiç birşeyden mennun olmaz.  ne ev beğenir ,ne kız vs vs.. kendisi bekar arkadaşlar kız bulma faslında dedikleri  kız kolay kızı tavlarız ama veliyi kim tavlayacak:))  ağır abi trafiğin ortasında frene  basıp kızlarla beni dökülün diye atan biri:)) ama her halinle seviyoruz biz onu..mert,dürüst yalanı ,dolanı olmayan en zor zamanlarımızda hep yanımızda olan.bu zamanda böyleleri az bulunuyor.o yüzden bizim kıymetlimiz.bu pazar temizliğe gelecekmiş özellikle bu dikip kesitiğim odayı toplayacakmış masanın üstündekileri çuvala doldurup hepsini atacakmış:)) gelsin bakalım el mi yaman bey mi yaman:)))kalın sağlıcakla...

11 yorum:

  1. Merhabalar,

    İçine sevgi katılarak, büyük bir zahmet ve emekle yoğrulmak suretiyle üretilen el emeği göz nuru hiçbir ürün boş ve beleş değildir.

    Efendim ellerinize, emeğinize, göz nurunuza ve yüreğinize sağlık ve mutluluklar dilerim, hepsi de çok güzel olmuşlar.

    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili re4cep bey; haklısınız ama boş işler olara görenlerde var ne yapalım:)) teşekkür ederim çok sağolun.sevgilerimle..

      Sil
  2. Taçlar çok şık olmuş ellerinize sağlık. Siz boşverin sevdiğiniz işi yapmaya devam edin.

    YanıtlaSil
  3. Fundacığım çatlatma hakkındaki endişelerinde çok haklısın,inan ki ben her yapışımda "bu son " diyorum. Resmen stres yapıyorum "ya olmazsa " diye. En garantili olan yöntem ,sehpanı boya ve yağlı boya eskitme yap . Kolay gelsin canım1

    YanıtlaSil
  4. :) Veli'yi tanır bütün olumsuzluklarına karşın biz de severiz :) İyidir Veli; gerçekten siyah ve beyaz. Ben onu başka renk giysiyle bile düşünemiyorum ama iyi adam.
    Derli toplu çalışamama konusunda ben de Hakan da muzdaribiz. Dün bu evin hali ne deyince bana geliverdiler ve teflon tava ile terzi cetveli kullanmak suretiyle şiddet uyguladım kendisine :D Çalışılan, iş yapılan ev dağınık olur kardeşim. Derli toplu çalışan varsa alnından öperim. Çalış sen güzelim, gelsin Veli de toplasın. Sen keyfine bak tatlı aşkım benim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. luh hastası:)) bizde sevirik valla..dimi ama ya kesiyosun kırpıntı oluyo dikiyosun ipler her yerde vs vs..bugün kaybettiğim iğnelerden biri ayağıma battı :)))

      Sil
  5. amaaan ha! vücutta yürür derler. mıknatısla topluyor bizim iğneleri bizim Hakan :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ay evet vala yok dikecem bir tane iğnelik şart yanee:)

      Sil
  6. hepis şahane olmuş.ben bayıldımm

    YanıtlaSil

yorumlar: yalnız olmadığını bilmektir..değerlidir önemlidir.beni yalnız bırakmazsınız değil mi?

Bumerang - Yazarkafe