28 Eki 2012

pisikoloğa gidip bin pişman oldum..bir tedi gördüm sanki:))

öncelikle herkesin geçmiş bayramını kutlarım.bayramlarla olan duygularım malum.ama bu bayram hepten yetim,hepten öksüz kaldım..aşkoşum İZMİR'E gittti.ben bazı sağlık sorunları yüzünden ve yakın zamanda gidip ağzımın payımı aldığımdan gitmedim.kızlar ve manevi annelerim yalnız bırakmadılar..lakin kabul etmek gerekirse aşkoşun yokluğunu aramadım değil..gözüm sürekli saatte vakit geçmiyor.bugün geliyor.şunun şurası 6 gün kaldı ama bu 6 gün bana 1 ay gibi geldi..

vakit geçirmenin en güzel yanı bana göre kitap okumak ya da bir şeylerle uğraşmak..uğraşınca hem canın sıkılmıyor ,hem ne sıkıntı ne de aklında düşünce kalıyor..kendinizin doktoru olup, kendinize terapiler yaratabilirsiniz..örgü örerek,bir hobi edinerek..

 inanın doktora gitmekten daha iyi.devlet hastanesinde dr sen anlatırken saat geldi şu artık sussada eve gitsem derdindeydi..bunu o kadar iyi alğılayabiliyorsunuz ki!..dr bakışlarından başka şeylerle uğraşmasından anlattıklarının ne kadarını dinledi anladı acaba??
birde of çekmesinden evet evet adam bildiğin ofladı..dedim dr bey ''kusura bakmayın vaktinizi çaldım aman evinize geç kalmayın '' deyip çıktım odadan..hayatımda ilk defa psikiyatri'ye oradan da pisikoloğa gitttim,ilk ve son oldu..bir dahamı asla:)))) ben bana yeterim vala..

promosyon çantaları vardı ama yazıları beni rahatsız etmişti..işte terapilerim..











12 yorum:

  1. Allah (c.c.) kavuştursun canım.
    Çantalar süper olmuş, hele kedişlilere bayıldım. Emeğine sağlık.
    Sevgilerimle ^-^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok sağol canım az kaldı:) kedişli olunca başka bende sevdim:)

      Sil
  2. ben bu çantaları tanıyom kiiiii

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. nalan abla nerden acep?? benim bir canan ablam var.senindemi var bir canan ablan yoksa:))))

      Sil
  3. :)) ee süpersin ama ne işin var psikologda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. nohut odacım ne sen sor ne ben söyleyim pisikoloğ olayını arkadaşlarımın ısrarıyla ve randevu almalarıyla gitmek zorunda kaldım..

      Sil
  4. Bebeyim ben seni iyileştiririm. Gel bakiim şyle yamacıma :) Çantalar harika olmuş. Ellerine sağlık canım benim. Neyse aşkoşa da kavuştun. Yakında biz de kavuşuruz :D

    YanıtlaSil
  5. Cok tatlı cantalar :) Bende Antalya'dayım bu arada :) Beklerimm

    gorgeousofmyworld.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. çantalar çok hoş olmuş:)

    YanıtlaSil

yorumlar: yalnız olmadığını bilmektir..değerlidir önemlidir.beni yalnız bırakmazsınız değil mi?

Bumerang - Yazarkafe