26 Ağu 2012

ilk tokatımı yedim patilisinden:)))

havalar çok sıcak yımırta nerede yatacağını bilemiyor.kah balkonda,kah antrede şimdi banyoya dadandı:) ama haklı  banyonun beton buz gibi. anlamadığım şey bütün gün normal yiyor,içiyor,uyuyor lakin gece saat 3.30civarlarını gösterdi mi bir atraksiyon başlıyor tazı gibi pırr balkona, pır vitrinin tepesine arada bir bana gelip pati atıp pırr şayet uyuyorsam yatakodasına öyle bir hışımla üstümüzden atlayıp cama çıkıyor ki!..eşim uyandı aşağı düştü bu demiş:)) kafayı uzatıp cama baktı burun buruna geldiler:)) birde biz uyurken ayağımızı ısırıyor.çoğu zaman ayak ucumuzda uyuyor.bu aralar pek sevgi delisi kendini sevdirmiyordu uzun zamandır.izmir'den geldiğimden beri hiç yanaşmamıştı yanıma..şimdi ben uzanmışsam hemen üstüme çıkıp gıdısını kaldırıp sev beni diyor sevdikten sonra kafasını gögsüme koyup beraber uyuyoruz.sonra ya sıcaktan ya da sıkılıyor atlayıp gidiyor.

öyle komik şeyler yapıyor ki ölüyoruz gülmekten.şimdi çekmece deşme ,çekmecedekileri dışarı atma ,çamaşır sepetinin içine girme birde okadar tırsak ki!..balkondayız karşı aptmandan aşağı tahta attılar bir kaçısı var içeri :)) sonra balkona geldi çok garip bir ses hırıltılı içten gelen bir ımmmmmm onlaramı kızıyor sonra kuyruğu dahil bütün tüyleri havaya kalkıyor kamburu çıkıyor ve yan yan gidiyor ama bir türlü çekemedim o halini:)

vileda yaparken  peşinden koşuyor ,sıkarken pati atıyor viledaya..pcdeyken yanıma geldi ayağa kalkıp kucağıma çıkmak istiyor bende bakmıyorum tabi enemm  birde ne görim vileda kovasının içine düşmüş türüm türüm kokuyor:)) korkmuş titriyor ne güldüm:))))
dün misafirlerim vardı.yemekti,çaydı birde gelenlerden birinin astımı var.yımırtayı odaya kapattık.çocuklar var ufak olan tutturdu mu tediyi istiyomm tediyi istiyom yırtıyo kendini:) kapalı durmaya hiç alışkın değil salon kapısının önünde yatıyor kapı açılınca pırr içeri:) alıp dışarı çıkardım mutfaktayım geldi bildiğin tokat attı
şaştım :)) içerden aldım diyemi onunla ilgilenmedim diyemi çözemedim:)
bu çikolatalarda çiçek annem getirdi.azerbeycan'dan gelmiş.öyle güzeller ki yemeğe kıyamadım ya:))
sevgi ve dostça kalın...

8 yorum:

  1. evinde beslemeyen anlamaz sevgisini derim hep... odanın o hale gelmesi sana bi ceza olsa gerek "beni bir daha buraya kapatma miyaaaaaaaavvvv, mırrrr"

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle hayvan sevgisi olmayanlar zaten takmış bir durumda abla götür dedemana at deyip duruyorlar.

      Sil
  2. Ben o Yımırta'nın:)))) her bir yerini öperim^-^ Gü
    zel göbişini, gıdısını, kulaklarını, patilerini, burnunu sevgiyle öperim bak:))))

    YanıtlaSil
  3. oy oy oy çok tatlı ama vileda yaparken naçizane öneririm bir odaya kapatın, yerler tamamen kurumadan da içeri almayın çünkü malum o deterjanlar zehirli ve patilerine yapışıp o da patileri yalayınca zehirlenir, hele içine düşmüş çok üzüldüm içinde deterjanlı su varken mi düştü? İnşallah öyle değildir yoksa fena halde zehirlenir haberiniz olsun:((bence siz siz olun vileda yaparken sevgili kedinizi kapatın ben Bücürük'e öyle yapıyorum zaten 5 dakikada kuruyor yerler...çünkü onlar bizim kıymetlilerimiz zehirlenmelerini istemeyiz..sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kapalı yerde durmuyor ki yıkıyor ortalığı.evet deterjan varken düşmüş ama banyoya sokup debelensede ,kaçsada yıkadım öyle bırakmadım onu..

      Sil
  4. Vileda'nın geniş, yerlerdeki kiri toplama paspasları var ya hani. Benimkiler üç bebekken ona biner sörf yaparlardı. Ne gülerdik. Evin neşesi onlar:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) evet ablacım neşe kaynağımız bizimde

      Sil

yorumlar: yalnız olmadığını bilmektir..değerlidir önemlidir.beni yalnız bırakmazsınız değil mi?

Bumerang - Yazarkafe