25 May 2012

başlık içeride!..

ne söyleyebilirim? ya da bu gibi durumlarda ne denir ki!..üstelik söz konusu hayatını paylaştığın ,hayat arkadaşın yeri geldiğinde sevgilin,arkadaşın,sırdaşın,öğretmenin,doktorun ,bebeğin vb olunca..herkesin mutlak akrabası ,eşi dostu çoktur.ama insana eşinden başka kimin faydası var ki!..ve eşlerin birbirinden başka kimleri var??  bu tanıdığım iki insan biz gibi.. birbirlerinden başka kimseleri yok!..üzüldüm hatta kimseye belli etmeden çaktırmadan ağladım.ama sadece ve sadece empatiden öteye geçemedim:( ben olsaydım ne yapardım? aynı olay benim başıma gelseydi?  ama ağlamak bize uzak olsun bir olup destek olup herşeyin güzel olacağı konusunda telkinler vermekteyiz birbirimize..
KAS HASTALIĞI VE ANLATMAK İSTEDİĞİM BURADA

uzayan dr randevularından dolayı mesut ve bahtiyarım.burada biraz daha kalacak olmalarından mutluyum..
cuma günü hepimiz hastanedeydik.gülen ,hakan abim ve ben.hepimizin kontrolü var..benim kontrolümde dr sordu '' ailenizde ikiz varmı'' yok dedim.''olmaması iyi'' dedi ama ne olduğunu söylemedi.bunun üzerine tahminler yürüten gülen ''olmaması iyi, bu ilk olacak'' kanaat notunu kullandı:))) akşam havadisi ufuga aktaran gülen
ufuk'tan beklenilmeyen bir performans ''ama iki çok fazla hayatım'' :)) ve arkasından ikinci kayıtlara geçesi bomba 'kadın kadın doğurmadın doğurmadın da şimdi iki mi doğuruyorsun?'

huy ,kalp ve yürek olarak birbirine çok benzeyen aynı zamanda isimleri de birbirine yakın olan gülem ve gülen'i bir araya getirmiş olmak onları aynı karede görmekten çok ama çok mutluyumm..


tüm olan bitene rağmen gülen'deki azmi seviyorum.sadece kendini düşünmeyip bu kız üzülmesin diye saklama çabalarından,  ben merkezci olmayıp etrafındaki insanları düşünmesinden,üstün performansından ,geyiğinden  herşeyi ile apayrı anlatılmaz ki!.. bu anca yaşanır..hakan abimide çok seviyorum temiz ,saf, iyi niyetli ..
kalbim ,yüreğim ve dualarımm bu insanlarla.

14 yorum:

  1. herşey gönlünüzce olsun umutlar sevginiz hiç bitmesin her zaman sağlığım için şükrederken tüm hastalarımız içinde dua ederim kocaman sevgilerimle•♪•*♥gülümse♥*•♪•

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. umarım herşey gönlümüzce olur.dualarınız için teşekkürler

      Sil
  2. eğer ikizse şayet gerçekten çifte mutluluk geliyor size... hayırlı uğurlu olsun, sevgiyle kalın...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. henüz birşey yok ortada sadece bizim varsayımlarımız ama olursada hayır demem:)) teşekkür ederimm

      Sil
  3. Benimde Fundacım,dualarım hepinizle canım.
    Gördüğüm, duyduğum kadarıyla çok da mutlusunuz:) sanırım bütün gece oturuyorsunuzdur.
    Sağlıklı günleriniz olsun, Hakan'da yakında atlatacaktır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet ablacım mutluyuz bir arada olmaktan.amin ablacım inşallah

      Sil
  4. Merhabalar,

    Cenab-ı Hakk, hiçbir kuluna dermansız bir dert vermesin.

    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. recep bey;amin derdi veren dermanıda verir.tüm hastalara şifa ve dualarımızla

      Sil
  5. melaba lobin :) canım benim seni üzmeyi hiç istemezdim. neyse ki her şey yoluna girecek. Allah'ıma binlerce şükür, bugünüme şükür. sen ve ufuk gibi dostların varlığına şükür. seviyom kız seni. çay bırakayım mı?

    YanıtlaSil
  6. :)) bende sizi seviyolum bırak

    YanıtlaSil
  7. İkiz bebek mi bekliyor? Hayırlısı olsun, kalp rahatsızlığı için Allah şifalar versin inşallah her şey yolunda gider, moralini yüksek tutsun, aklına hep iyi şeyler getirsin ki, iyi olsun arkadaşım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) sevgili bücürük ve ben arkadaşımı zorla hamile yapacaksın:)) o değil ben hamileyim.ve kalp hastası yok? kas hastası var.dileklerin için teşekürler.

      Sil
  8. Merhabalar,

    Güzel insan, kamil insan, sabretmesini bilen insan ve yaşadığı acı ve tatlı her anın değerini bilen ve yaşadığı acı olaylardan bile mutlu olmasını bilen insan bir başkadır. Ne gariptir ki, şu alemdeki canlılar içinde geçimi en zor olan varlık da insandır. İnsandan başka zulmeden bir canlı var mıdır şu alemde? Yoktur. Hem kendi türüne, hem de diğer canlı türlerine zulmeden bu insan aynı zamanda pek te nankördür.

    Cenab-ı Hakk, hiçbir kuluna dermansız bir dert vermesin. Önce sağlık, sonra huzur ve mutluluk versin. Yüce Allah cümlemize sağlık, huzur ve mutlulukla birlikte kamil ve güzel insan olmayı ihsan eylesin.

    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil
  9. sevgili recep bey;allahtan gelen herşey kabulümüz.allah(cc) bize nankör insanlardan olmayı nasip etmesin.yaşadığımız herşeye şükürler olsun.

    YanıtlaSil

yorumlar: yalnız olmadığını bilmektir..değerlidir önemlidir.beni yalnız bırakmazsınız değil mi?

Bumerang - Yazarkafe