9 Mar 2012

bu hatayla karşılaştığınızda yaptığınız işlemi açıklayın diyor.sevgili blogger..

kalp yorgunluğu nedir?? kalbin hızlı çarpması ,hızlı nefes alma,merdiven çıkacak gücün kalmaması halsiz kalma,,halsiz kalmışım ben kalp yorgunluğum var işte..tanımadığım ölen bir insan için bile oturup ağlayabilen biriyim ben.birde beraber bir çok şeyi paylaşmışsak ,tanıdığım biriyse ,arkadaşımsa ,canımsa yerle bir olduğumun resmidir.eda iş arkadaşımdı benim.sadece işten ibaret değildi ailecek görüştüğümüz ,yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen ekurü modundaydık...bu yaz düğünü vardı..şaka gibi insan inanmak istemiyor..ben bu haldeysem ev halkını anneyi ,babayı abiyi düşünemiyorum bile :((( rabbim sabırlar versin..yar ve yardımcıları olsun..

                                                 ama hayat devam ediyor işte!..

bazı sorun ve sıkıntılarım var bloggerla.. bana her defasında üzgünüz istediğinizi yerine getiremedik.bu hatayla karşılaştığınızda hangi işlemi yaptığınızı açıklayın diyor?? kahve içiyordum  hacı....
birde arkadaşlar izlemekte olduğum bir blog bir çoğunuzunda izlemesinde olduğunu sanıyorum   http://dilekyigit.blogspot.com/      film vb  download yüklemelerden ibaret olmuş?? silmek istiyorum ama bloggerden kaynaklı sorundan dolayı izlediğim blogları yönet kısmına erişemiyorum hata  error verip duruyor..

yelek giymeyi sevmem ben ama yaş ilerleyince öyle tarzan gibi gezemiyorum.omuzlar açık,yaka açık giyemiyorum sanki kar yağıyor sırtıma en çok üsüyen bölge sırtım omuzlarım..yelek ördüm kendime fazla model bilmediğimden yarım burgu yaptım ama güzel bi model oluyor..desen güzel oluyor..lakin foto makinam hala teknik serviste 1ay olucak nerdeyse hala ses yok..cep tlf pek kaliteli çekmiyor bi müddet idare edicem artık..


4 yorum:

  1. Arkadaşına Allah rahmet etsin.Ateş düştüğü yeri yakıyor maalesef.
    Bloggerla ayni problemi ben de yaşıyorum. Uzun zamandır takip etmekte zevk aldığım bir hanım ufak bir eleştirimden dolayı sanırım beni silmiş. Haberim yok beğenilerimi gerçek duygularımla belirtmeye devam ediyordum. Ne bir cevap, ne bir teşekkür gelmiyordu hiç. Gidip inceledim blogunu aaa... yokum. Silmiş beni, izlediklerinden çıkartmış. Çok kırıldım, ''Allahın enayisi ben miyim?'' deyip, ben de onun izleyicilerinde kelle sayısı(!) olarak görünmemek için çıkmak istiyorum ama çıkamıyorum.
    Yeleğini de gülegüle kullan. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. allah geride kalanlarına sabır versin .8(( yelekte ii olmuş kıs yaşlanıoz he.(( yakına patik çetik omuza şal alıciz.((valla bn heç anlamıom bilion blogdan falan senden ögrendim bi sürü şey vardı.)) onları bile unuttum sahi yukardaki nedret hanıma katılıom slmek istedim yıllanmış ama güncelenmeyen bi ton blog var onları nasıl by yapcez bi ara diyiverr sahi unutmadan adsız çıkarsam bn havva.))

    YanıtlaSil
  3. amin canm.tmm anlatırım sana yardımcı olmaya çalışırım

    YanıtlaSil
  4. nedret abla yazayım ben silme işlemini silersin..

    YanıtlaSil

yorumlar: yalnız olmadığını bilmektir..değerlidir önemlidir.beni yalnız bırakmazsınız değil mi?

Bumerang - Yazarkafe