21 Ara 2011

AYHHH İMDAAAAAAAAATTTTT!..



başlıktaki gibi imdattttt atasım var!..balkona kapıya çıkıp yoldan geçeni çağırasım var,evi olduğu gibi bırakıp firar edesim varr:))) ben evlenirken bir büyüğüm benimle gelmedi malum antalya herkesin işi gücü,
çoluğu ,çocugu var.ben tek başıma geldim aşkoşun oturduğu ev bekar eviydi.ve ben evleneceğim,eşyalarımı kullanacağım sevdasından aklı birrr karış havalarda olan ben aklım basmadı:)) ben bu evde oturmam burası olmaz demedim hay aklıma:)) bir büyüğüm benimle geleydi burası olmaz der olayı organize ederdi.
neysem..biz antal'yaya geldik düğünden sonra evdeki boya ,badana tadilat işlerinden sonra izmir'den eşyalarımız geldi.asansörlü nakliye bütün eşyaları yukarı taşıdılar.kutuları aşıp yerleştirdik.

şimdi taşınıyorum ve bu konuda oldukçaaa acemiyim ilk taşınışım..beynim sulandı neyi nereye koyacağım:)) ve daha sadece salonu vitrini boşalttım..mutfak yatak odası hak getire:)) TTNET'ten sıttımız sıyrılmıştı.kotası sınırsız olan ve ödemesi 45 lira olan TTNET hiç bir zaman 45 lira gelmedi:))) en son 85'i gördüğümüzde artık aramızda ki bağı koparmanın zamanı geldide geçti deyip kablolu yayına geçtik..sınırsız ve 24 tl ayrıca bir sürü kanal belgesel vb..üstelik TTNET gibi sürekli bağlantıda sorun yaşamıyorsunuz ve kamlumbağa hızında değil ben çok mennumun şiddetle tavsiye ediyorum. ha bu arada anahtarı aldık almasına da biz iki akıllı kablolu yayın varmı yok mu onuda bilmiyoruz:)) yoksa 2 yıllık sözleşmemiz var ne yaparız?? bilmem..
inşallah yılbaşına kadar taşınırım yeni yıla yeni evimde girerim.ama zor muş taşınmak daha diğer ev temizlenecek buradaki eşyalar.. çıkarken burası temizlenecek pufff vala firar etme düşüncem 2 kat artıyor;:)))
ağlamak istiyorummm toparlanırken çok sevdiğim canımmm kahve fincanlarım her biri farklı renkte ve farklı bir surat ifadesi olan canımm takım altı ıslanmış elime alıp götüreyim derken çattt abii bir tanesi sağlam kalsaydı ya:(   odaların her yerinde büyüklü küçüklü koliler ve yımırta kaybolmuşsa nerde acep??tabisi kolilerin içinde:)) akıllım birde ufacık kolilerin içine giriyor:)) neyse ben işlerimin başına döneyim..













6 yorum:

  1. Şimdiden allah kolaylık versin işin zor diyim psikolojik olarak daha da çökertmek istemem ama işin zor valla :)) taşınmak ne zor bilirim ama aslında güzel tarafıda var oturduğun evden memnun değilsen yeni ev yeni çevre yeni insanlar belki daha güzel gelecek yeni yıl yeni evinde inşallah güzellikler,sağlık,huzur ve para getirsin

    YanıtlaSil
  2. Canımın içi fındığım, nefessiz konuşan tatlım benim. Keşke evlenirken ben sana büyüklük edeydim :P Taşınma konusunda ben uzmanım evliliğimin dördüncü yılında beşinci evdeyim bildiğin üzere. Sen o evde bile mutlu olmayı başarabilen kafa dengi bir eş, arkadaş en önemlisi de insansın. Evlenirken yanında olamadım şimdi olaydım keşke ama biliyorsun sağlık durumumu :( Bütün kalbimle yanında olmak istediğimi biliyorsun ama değil mi? Ben seni çok seviyorum, ben sana bayılıyorum. Birlikte geçirdiğimiz o güzelim üç gün gibi gelen onbeş günü şimdi burnumun direğini sızlatıyor. Kanatlarım olsa da uçup geliversem yanına şimdi hemen :( Kırılanlara gelince bir Nijerya atasözü der ki 'BİR TAŞINMA BİR YANGINA BEDELDİR! Ne yazık ki bazı zaiyatlar olacak; kayınvalidem der ki cana geleceğine cama gelsin. Sana, çok sevdiğim eşin Ufuk ve kendisine hayran olduğumuz kedi kız Yımırtaya geleceğine fincana gelsin. Nazar çıkar üzülme. Ben sana yenilerini alırım. Kalbim seninle ama ne yazık ki bedenim değil :(
    Kolay gelsin canımın içi.
    YENİ EV YENİ UMUT..
    UMARIM YENİ EVİNDE GİRERSİN YENİ YILA..
    S E N İ
    S E V İ Y O R U M!

    YanıtlaSil
  3. taşınmak zor iştir kolay gelsin.

    Özellikle organize etmek , onu oraya bunu buraya. O kolide kırılacaklar bu kolide erzak derken ıyyy
    sağ salim fazla zarar gelmeden talınmanız dileğimle..

    Bu arada yengeniz bana bir mail attı. Sizde adıma kendisine çok teşekkürlerimi iletin lütfen. harika bir iş yapmış. Çok çok mutlu oldum...

    YanıtlaSil
  4. has kumaş evet evim çokk küçüktü fazla değil 3 kişi gelince bırak yatırmayı oturacak yer kalmıyordu.aminn

    gülenimmmm canımsın aramısşşın şekerliyordum:))yanımdasın herdaimmm.en kısa zamanda evimde
    ağırlamak itiyorum seniii


    sevgili özii bugün facedende paylaşmıştım.yengemle konuştuk biliyorum baya güzel iş çıkardı bende bile okadar kitap yook.iletirimm.

    YanıtlaSil
  5. Canım sıkma canını.Geçici sıkıntılar bunlar.Her şey gönlünce olsun.Yımırtaya dikkat et taşınma esnasında kaybetme.
    Kolay gelsin.
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil

yorumlar: yalnız olmadığını bilmektir..değerlidir önemlidir.beni yalnız bırakmazsınız değil mi?

Bumerang - Yazarkafe