22 Kas 2011

BİR TATLI HUZUR ALMAYA GELDİM!..

en son ben ortaokuldayken bana bisiklet alınmaması ama evde abimin bisikletinin olması hayli canımı sıkıyordu.ve bir gün bir fırsat doğmuştu evde kimse yoktu.ben bisikleti yerinden çıkardım.bisiklet benden büyük!..ama havamdan geçilmiyor arkadaşlarıma bakın nasılda sürüyorum cakası hakim üstümde..derken arkadan bir okul servisi korna çalmakta ve ben panik!....korku ve panikle bir apartmanın bahçe duvarına çarpıyorum.ağlıyorum ama canım acıdığından degil hatta neremin acıdığının farkında bile değilim..''annem beni öldürecek'' komşuya giriyorum en sevdiğime tabi.bir gariplik var konuşamıyorum kelimeler çıkmıyor benden..mürvet abla feryadı basıyor oğluna sesleniyor.''ilkerrr koş arabayı çalıştır kopmuşş kopmuş'' duvara çarpınca dilimi ısırmışım ve neredeysekopmak üzere..dikiş atılıyor ve 1ay muhallebi ve sulu gıda ile besleniyorum..






Fethiye'deyim burada olmayı seviyorum.burası benim çocukluğuma sığındığım bir liman hayata ve üzüntülere mola vermek ,derin nefes almak..herşey eğlenceye dönüşüyor burada... ali.  abimin gelmesiylede daha bir renklendik.yımırtayla yaptıkları mücadelede sadece kesilemeyen 2 tırnak kaldı:)) ve herne kadar ali abim hakan abinin deyimiyle şeker fabrikası kursada:))

hastaneleri sevmem ben uzun yıllar anneme refakat ettiğim, tüm çirkeflikleri gördüğüm hastane odaları beni hep rahatsız eder.acılarımı tazeler:(( ama gülen'le hastanede olmak bile okadar eğlenceliydi ki!..
oturduğumuz yerde kelime oyunu oynuyoruz,hakan abi ve gülen'in sohbetleri derin nefes alıp eller yukarı yukarı giderken arkaya bakınca babasını görmesi ve koluna girmesi:) sonra ben zeka eve giderim deyip sokaklarda turlayıp tekrar hastaneye dönmem.hakan abinin gelip beni alması..vallahi hakan abi hakikatten eşi emsali olmayan bir insan..bu devirde böylesi ciddeen yok.çok ince ,çok düşünceli,

yımırtada yanımda artık alıştı mutfakta ve salonda..bir tatlı huzur almaya geldim şarkısını kendime armağan edip..şimdilik gidiyorummm...

9 yorum:

  1. Ah çocukluk anıları.Hiç bitmez.Sonu kanlı bitmiş:(Çocukluk işte...Sende benim gibi yımırtayı(kedini) gezdiriyorsun.Canım getir o iki tırnağıda ben keseyim.O kadar millet orada bir tırnak kesemedinizmi?:)))Güzel günler geçirmişsin.Devamı gelsin inşallah.
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  2. Canıııım! Seni çok seviyorum :) Boğazın acıyor, dur ben sana bi' adaçayı yapayım! Yımırta'yı da rahat bırak artık vallahi kaçacak kediceğiz :D

    YanıtlaSil
  3. gönülcüm çok ağresif ali abi kıskıvrak tuttuğu halde elinden sıyrıldı.ehh en azından 2 tırnak kaldı oda bişi:))

    :))yap tabisi

    YanıtlaSil
  4. Kesemedik gönül çelenim kesemedik :D Sen bi' göreydin bizi :D Ali abi tuttu ben kestim sonra da kaçtım :D

    YanıtlaSil
  5. Ha ha ha:))İki tırnak kaç gününüzü alacak kimbilir:))Canım veterinerede kestirebilirsin.

    YanıtlaSil
  6. Gülenim dilberim.Ne oluyor öyle...Boğazın ağrıyor...Dur bir adaçayı yapayım...Bizim halımız ne olacak burada:)))Kaçtın ha:))))Bilmezmiyim...Yımırta sizi korkutmak için ejderha gibi kükremiştir.Başarmışda...Neyse iki tane kalmış:))
    Fundayı,seni ve yımırtayı öpüyorum:)
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  7. Merhabalar,

    "Değirmenden Mektup Var" Blog sayfama yaptığınız ziyaret ve izleyiciler eklentisine üye olarak bıraktığınız profil logonuzdaki bağlantılarım adresine tıkladığımda beni buraya getirdi.

    Çok güzel bir blog sayfanız var. Hem blogların içerdiği konular, hem de arayüzü ile bir bütünlük teşkil etmiş. Güle güle kullanın ve okuyucu çok olsun inşallah!

    Türk Sanat Müziğimizin ölmez eserlerinden güftesi Behçet Kemal Çağlar'a, bestesi Münir Nurettin Selçuk'a ait nihavent makamındaki "Bir Tatlı Huzur Almaya Geldim" şarkı başlığıyla devam eden bisiklet kazası anınız ve devamındaki hastane izlenimlerinizi büyük bir keyifle ve zevk alarak okudum. Kaleminiz ve yüreğiniz daim olsun.

    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil
  8. recep bey;izleyici bölümünde beni izlemeye alanlara dönüp bakarım zamanım olduğunda.sizide görünce ziyarete geldim.teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  9. hastane ortamlarını bende sevmiyorum.hiç beceremedim ben şu bisikleti sürmeyi:))

    YanıtlaSil

yorumlar: yalnız olmadığını bilmektir..değerlidir önemlidir.beni yalnız bırakmazsınız değil mi?

Bumerang - Yazarkafe