25 Nis 2011

ELDEN BİRŞEY GELMEMESİ NE ACI:(


gene uyku tutmadı gördün mü blog!..yine heyheylendim ,yine geldiler soldan soldan blog!..ne dedin?? senindemi canın sıkkın blogcum ne oldu? haklısın seninle ilğilenemedim sana vakit ayıramadım arkadaşları ziyaret edemedim.ama ama bu benim suçum değil ki blogcum ne zaman girsem sayfa zaman aşımına uğradı ne zaman okumak istesem kırmızı uyarı çıktı..dur bir bol köpüklü kahve yapayımda barışalım:))
hani  ŞURADA arkadaşımdan bahsetmiştim ya hah işte yine ondan bahsedeceğim blogcan..
düşünüyorum bir insan kendini nereye kadar erteleyebilir acı raddesi nereye kadardır.hepimiz bir takım sıkıntı ve deneyimlerden geçiyoruz zaman zaman.başedilemez acılarla boğuşuyor yüreklerimiz ve hergün bir yenisi daha ekleniyor..yaprak dökümündeki ali rıza bile onca şey yaşadı en son kalp krizi geçirdi her ne kadar film olsada hayatta buna benzer acılar mutlak yaşanmıştır...

bir insanın patlama noktası nedir?? nereye kadardır..ve akıl hastanelerindeki onca insan neden bu hale geldiler hangi acı ya da acılardan dolayı..karmaşık bir bilmece dimi blog..şimdi kim haklı kim haksız?? doğruyu söyleyen hangi taraf?? kafam öylesine karıştıki söylenenler anlatılanlar!..birde o kişiyle benim geçirmiş olduğum 2 hafta var?? o zaman diliminde duyup gördüklerim var..taraf tutmuyorum sadece çok ama çok üzgün olduğumu dua etmekten başka hiç birşey yapamadığımı söyleyebilirim sana..ahh bu ne acıdır biliyormusun blog elinden hiç birşey gelmemesi hiç birşey yapamamak..

 arkadaşım geçirdiği krizden sonra doktorlar şizofren başlangıcı teşhisi koydular..evet arkadaşım bir şizofren ama kendisi bunu bilmiyor tabi..ne yapsak ne söylesek ne desek boşş..kafasında sabitleştirdiği düşünceler hakim ve bunu yapmaya kararlı..keşke bir yolu olsa keşke onu yeniden eski halindeki gibi mutlu,neşeli kahkahalarıyla yeri gögü inleten sevgi pıtırcığı ,dopdolu renkli zamanlara geri getirebilsek..
sende dua et olurmu blogcum..

4 yorum:

  1. Merhaba; çok üzüldüm......

    YanıtlaSil
  2. Allah şifa versin.Dualarımız arkadaşınızla.Allah verir her derdin çaresini.Size ve ailesine ve arkadaşınıza sabır diliyorum.eminim zamanla ilaçlar ve doktorların,ailesinin ve sizin desteğinizle daha iyi olacaktır.benim annem de şiddetli depresyon geçirmişti.30 yıldır ilaç kullanıyor.babamın ve benim desteğimiz,anlayışımız sayesinde Allaha bin şükür düzeldi,daha iyi.darısı arkadaşınızın başına.iyi günler diliyorum.

    YanıtlaSil
  3. Durumun daha da kötüye gitmesine çok üzüldüm canım...Duacıyım inşallah...
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. teşekkür ederim sadece dua edibiliyorum işte:(

    YanıtlaSil

yorumlar: yalnız olmadığını bilmektir..değerlidir önemlidir.beni yalnız bırakmazsınız değil mi?

Bumerang - Yazarkafe