21 Şub 2011

BU GENÇLİK BEŞPARA ETMEZ ZIKKIMIN DİBİ!..

Çok yorgunum blog, çok asabiyimmm blog ,çok uykusuzum blog,çokk dellendim blog,birilerini dövesim laf sokasım ,kafa hatta uçan tepik atasım hatta ısırasım var blog..Şimdi bazı şeyleri yazıp yazmamak arasında kalıyorum sürekli hani facede eş ,dost akraba herkes buraya düşebilir hesabı var ama , hesaplar beni aştı yaaaa kim okursa okusun umrumda da değil açıkçası..Kötü günümde katkısı olmayan iyi günümde gölge yapmasın misali..sıkıntılı ve dar bi dönemden geçerken bir çok şeyle boğuşurken kimse ne haldesiniz aç mısınız? tok musunuz ? demezken lafa ve akıl vermeye gelince sürüsüne bereket ohhh maşallah...Bana sormadan bişi alma bana danış diyenler mi ararsın!.. niyee bizim aklımız yokmu?? biz salakmıyız!..niyee sen birşey alırken bizemi soruyorsun!..
Yatılı misafirim var aklımı oynatmak üzereyim çalışıyorum işten geliyorum yaa insan bu kadar mı pis olur bu kadar mı akşama kadar yediğini ,içtiğini toparla be evladım..eve geliyorum ev kürt çalar çingen oynar misali haydeee mutfaga pişir ,topla yap et.. kazık kadar kızlar sofradan kalkan hoppp koltuğa bir bardak dahi kaldırmak yok..pc başına haa bide emrederler ''funda abla çayy''zıkkımın pekini iç..vala ben bekarken misafirliğe gittigim evde değil böyle köşeye çekilmek laf söz olacak diye değil..ev halkına yazık günahtır diye bal dök yala yapardım..Şimdiki gençlik 5 para etmez..

Evde tek başına  olmak paha biçilemezz yaşasınnn gettülerr:))) ben misafiri de misafire hizmet etmesinide ağırlamasınıda severim..amaa hayatımda ilk defa birileri gitti diye bu kadar sevindim vala bir mezdeke açıp oynamadığım kaldı:)) oynardım da yorgunluktan kalkamadım...
sinirlerim yatışmışken ve uykum gelmişken ben kaçar...kaçmadan buda son yaptığım 

20 yorum:

  1. oh gitmisler nasilsa. bi daha kabul etme evine mumkunse. ben misafire hizmet etmeyi sevmiyorum walla, ne yalan soyliyim.

    YanıtlaSil
  2. Sabah sabah güldürdün beni sen de hep gül inşaallah..Harika olmuş yaptığın da..

    YanıtlaSil
  3. Kıyamam ben sana ya geçen sene banada uğramıştı o arsızlardan o zamandan beri tekrar gelmek için (nasıl olsa hizmetçi var) elli kere haber vermelerine rağmen kabul etmedim eşşek yerine koyuyorlar insanı üzme sen kendini sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
  4. ;))bende bazen birilerine tekme atmak ve avazım çıktığı kadar bağırıp dilime gelenleri rahatça söylemek istiyorum amaaa yok ..yapamıyorum ..bir gün patlamaktan korkuyorum ..yazını okuyunca bende rahatladım ...

    YanıtlaSil
  5. çok şirin görünüyor,renklerine bayıldım

    YanıtlaSil
  6. Fundacım... choreme ıle nete bağlanıyorum , sayfan acılmıyor bılgın olsun canım... Explorer da benım sorunum var.. pop up pencereler acılmıyor bende de.. onun ıcın choreme kullanıyorum..

    Ve mısafırlerın hakkın da yazdıklarını okudum :) demıssın ya bır oynamadıgım kaldı :) bazen bana da aynısı olur..allah bır daha yasatmasın ne dıyeyım :)

    YanıtlaSil
  7. Vuuhuu baya dellendirmişler canım ya ama çok iyi anlıyorum seni berbattır mecburi hizmetler :) Ellerine sağlık paspas çok hoş olmuş canımcım.Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  8. aynen yazdıklarına katılyorum. gerçekten şimdiki nesil hem tembel hemde laja gelince dil pabuç gibi hadi kalk bilmemkimin konserine desen zıplarlar ama 1 bardak cay servisi olunca konu çoook yorgunlar aynı demek heryerde :))
    paspas/Halı da cok şık olmuş güle güle kullan

    YanıtlaSil
  9. e geçmiş olsun o zaman.
    sadece yorulmakla kalmamış, sinirlerini de bozmuşsun.
    yoksa başının üzerinde yerleri olurdu öyle anlaşılıyor.

    YanıtlaSil
  10. gecmiş olsun canım.valla bende böyle insanlar gidince sevinirim.birde calışıyormuşun bu nasıl haksızlık.neyse ellerine saglık örgü paspas galiba cok güzel olmuş sevgiyle muhabbetle kal canım.

    YanıtlaSil
  11. Tatlışım geçmiş olsunnn...

    Malesef şimdiki nesil böyle.
    Diyorumki biz ne çileli nesilmişiz!! genç kızken aman kızlar oturmaz der iş yaptırırlardı.Ortayaş olduk biz kızlara iş yapıyoruz:)kızlarda tık yok şimdi.

    Neyse tatlım .Bu gün hediyelerini aldım.Çok teşekkür ederim canım benim.Öyle sıfır falanda yok heee :)))

    öpüyorum seniii

    YanıtlaSil
  12. Sana katılıyorum.
    Misafirliğinde bir adabı var.

    Biz ileride bu gençlikten çok çekeceğiz çok...

    Allah güzel günler göstersin.

    <:))

    YanıtlaSil
  13. loricim isimlerini duyduğumda hain planlarım var:)) kabul edermiyim


    lilacım:)) amin canmm

    fundacan inanırmısın 6gün saçımı yıkayamadım yaa papaz gibi saçla gittim işe:))

    kelebek ana söylememek insanı kemirip duru:))

    rebel artan iplerden uydurdum:))

    şenaycım nden açılmıyor ki?? aminn

    YanıtlaSil
  14. taze kahve yaşları benden küçüklere çay kahve servisi yapmak zoruma gidiyor haa utanmasalar altlarınıda bezletecekler nerdeyse tembellik diz boyu:)) gelde dellenme yanee


    arzuco bir makyaj yapıyorlar akıllara zarar bir giyiniyorlar ama dünyada iş olduğunu bilseler geri giderlermiş doğmadan:))

    nalan evet öyle olurdu sanırım:))

    selhun oynatmaya az kaldı doktorum nerde şarkısnı çıgırmaya başlamıştım:)) sağol

    gönülden elem eevet kızlar konuşmaz ,kızlar kahve içmez ,kızlar bakkala gitmez vs vs ayy sıfır yok haa vallah çok sevinmişemmm:))


    mayri bencede çekicez yani:)

    YanıtlaSil
  15. Şimdikiler pek bır rahat sekerim .. Hiç bize benzemıyorlar ..

    eLLERİNA SAGLIK HARİKA OLMUŞ RENK UYUMU ..VS COK GUZEL..

    YanıtlaSil
  16. Canım seni baya bir yormuşlar.En önemliside sinirlerini yormuşlar.Bütün gençlere haksızlık etmeyelim yinede.Yetiştirmeye bağlı.Beğenmediğimiz bu gençleri anne ve babalar yetiştiriyor.Ondan sonra kendileride beğenmiyor.
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  17. sezgi evet malesef bize benzemiyorlar

    şanslıcım geneliböyle ama hazırcılığı seven bi nesil

    YanıtlaSil
  18. Canım benim, kıyamam sana :( Düşüncesi olmalı insanın. Sorun aslında pek şimdiki gençlik değil de yetişme şartları ve bir de kişilik özellikleri eklenince 'hiç mi anası buına bir şey öğretmemiş' ya da 'helal olsun anasına, ne güzel çocuk yetiştirmiş' türünden sözlerle beyan ediyoruz fikrimizi.
    Bana geldiğinde ısrarla yapma dediğimde evi silip süpürmüştün, biliyorum seni ben.
    Neyse gitmişler ama bence bir dahasına onlara hayata katılmaları konusunda güzel ve unutamayacakları bir konuşma yapmalısın.
    Özledim,özlemekle kalmadım çok da öptüm hayatım..

    YanıtlaSil
  19. Çok sinirlenmişsin.bunları yazarken gözlerinden saçılan öfkeyi tahmin edebiliorm ve sana sonuna kadar hak veriorm.23 yaşındayım,hala genç diebileceğim bir yaştayım ama yeni nesil gençliğini görünce ben yaşlanmışım diebiliorum.çünkü biz böyle değildik.ne ilkoklda,ne lisede,hatta üniversitede..şimdiki gençliğin geleceğini düşünemiorm.inş yanılan biz oluruz..

    YanıtlaSil
  20. merhaba cnm hatırladınmı beni senin bloğu bulup da açana kadar bayağı bir uğraştım neden web sayfası görüntülenemiyor diyor anlamadım zaten bende bloğumla ilgili sorunlar yaşıyorum bloğumu görüntüleyemiyorum 1.5 senedir bloğa bakamadım ki bu arada misafirlerin bayağı zor anlar yaşatmış sana geçmiş olsun cnm ördüğün şeyde mükemmel olmuş bu blog için bana yardımcı olurmusun

    YanıtlaSil

yorumlar: yalnız olmadığını bilmektir..değerlidir önemlidir.beni yalnız bırakmazsınız değil mi?

Bumerang - Yazarkafe