28 Kas 2010

BAYRAM DÖKÜMANLARI 1..TUZ HAMURU.

bayramda izmir'e gidemeyince adres belli benim zuzuları bilmeyen kalmadı sanırım..pınar ,gülem ve yeliz bazıları zuzu deyince benim çocuğum falan sanmış:)) yook yokk onlar benim antalyadaki yeni hayatımın anlamları..kayıtlarıma baktımda baya bahsetmişim bol  eğlenceli bol kahkahalı zaman dilimleri  adrenalin, bol kahkaha ,gerilim hepsi bir arada   bitirim üçlü 
vb..bu bayramda beraberdik önce pınarlara ordan güleme geçtik zaten mazıya çıktık mı biz dönüşümüz olmaz çiçek abla hayatta bırakmaz mutlak orda kalırız ama yanımızda pınar ve annesi olunca gülemide alıp pınarlara indik:)))

geceyi orda sabahlayarak geçirdik.sabah güzel bir kahvaltı yaptıktan sonra çarşıya indik..bayramın 2 günü gidilecek kimse olmadığından temizlik yaparak ve boş zamanımı değerlendirerek geçirdim.güzel şeyler çıktı ortaya bunlardan ilk tuz hamuru yaptım ama olur mu? tutarmı endişesiyle malzemeden çaldım:))) az tuttum malzemeyi bilseymdim aynı ölçekte yapardım..aşkoşda olaya el attı ''hayatım bunlarıda koy'' deyip kolye ucu ve küpeden oluşan ama bir seti koparıp oraya iliştirdi.ben beyenmedim ama senimi kırcam hayatım yaa buda senin istediğin gibi olsun..

5 yorum:

  1. bence çok güzel olmuş canım. sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. ellerine sağlık canım deniz kabuklarını herzaman çok sevmişimdir. harika olmuş. bir de tuz hamurunun tarifini yazsaydın:))
    sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Selam sevgili Funda. Mimlendin. Katılırsan sevinirim...

    YanıtlaSil
  4. cansucum teşekkür ederim..


    örgü çantam bende netten aldım 10marifetten baktım 2su bardağı un 1 su bardagı tuz ve çay kasıgı ile yag ama ben bunu az tuttum.


    pandora tamamdır.

    YanıtlaSil
  5. ellerine sağlık çok güzel olmuş. bi cesaret etsem ebdne el atıcam tuz hamuruna ama yapamıycam korkum var:9

    YanıtlaSil

yorumlar: yalnız olmadığını bilmektir..değerlidir önemlidir.beni yalnız bırakmazsınız değil mi?

Bumerang - Yazarkafe