11 Haz 2010

BU SABAH YAĞMUR VAR ANTALYA'DA GÖZLERİM DOLU DOLU OLUYOR..

okullar kapandı zuzularım geldi..lakin 17sinde yeliz'in mezuniyet töreni var ve artık bursaya evine gidecek onu çok özleyeceğiz ama yaa:(( okadar alıştık ki ve bizim ev öyle şeylere tanık oldu ki!..evet bize birde bursa kapısı çıktı..2haftadır onlarlayım.pazartesi aşkoşun doğum günüydü ona süpriz hazırladık.. ama hava yagmurlu dışarı çıkamıyoruz 3kere plan değişti:)) ve bunlar son dakikada gerçeşleşti.plan proje yapıldı tüm herkes pınar'ların evde toplandı.ve bize doğru kapıda ışığın sönmesiyle zile basıldı:))çok 
 şaşırdı..annem(kayınvaildem) doğum gününde aşkoşa malbora siğarası almış bir tek onu unutmuyorum demişti..kızlarda 2 paket malbora almışlar paketi açtı ''annem gibi yaptınız''demezmi:)) ogece anneler ,babalar gitti kızlar yine bende kaldı.beraber romantik komediyi izledik yine çok güldük..saat sabahın 8'i biz yattık:)) övlen 4te kahvaltı 5te evden çıktık..

alışveriş yaparken bu sevimli şeylere rastladık.gerçi fethiye'de  standları gezerkende görmüştük ama resim çekmemiştim..bende yapmak istiyorummm bunlardannnn..çok sevimliler ama..
sonra bu sevimli müzisyen kurbacıklarla tanıştık
bu darbukatör barayam mımız:d

 bunun isminide hüso koyduk

 buda ibramm

 havalar hala serin deniz sezonunu açamadık bu sene geçen sene nisanda açmıştık:)) serinde olsa yağmurda yağsa yarın gideceğiz:))

2 yorum:

  1. merhabalar iade-i ziyarete geldim yeni pamukşeker izleyicim maskotlar aynı zaman da anahtarlıklar çok şirinler sevgiler

    YanıtlaSil
  2. bizede yagsın çünki hava cok sıcak canım.

    YanıtlaSil

yorumlar: yalnız olmadığını bilmektir..değerlidir önemlidir.beni yalnız bırakmazsınız değil mi?

Bumerang - Yazarkafe