16 Haz 2010

BİR TEK ANNEM OLSUN BANA BİR ŞEY OLMAZ!...

antalya'nın mevsimi değişti hala serin havalar aslında biz insaoğlu ne kadar nankörüzzz. o sıcak heleki yapış yapış bir sıcak bunalıyosun ,daralıyosun nefes alamıyorsun.duşa giriyorsun duştan çıktın kapıdasın daha giyinme işlemine başlamadın ama ter ve yapış yapışlık tüm bedenini sarıyor ve sen hala nankör insan havalar düzelmedi diyorsun:)) ayy bırak işte böyle devam etsin...dışardan geldik gülme krizi eşliğinde elin gavuru bizden daha iyi biliyorken antalya'yı biz çay içecek bi çay bahçesi bulamadık koskoca antalya'da iyimi:)) her akşam eve giriş saatimiz 2 ile 3 arası..nurgül ablam (manevi annemiz) pınar zuzumun annesi yanımızda.sıkıyosa laf atsınlar:)) bir tek aşkoşa üzülüyorum bizim yüzümüzden uykusuz kalıyor:.yosaaa halimden çok memnunum körün istediği bir göz hesabı:))

yorgunum ,yoğunum ve uykusuz her gece o soğuk kahvede şarkısıyla sabahı yapmak üzereyiz yine:)) ne olcak bu halimiz bilmem..sevdiğimiz bir teyzemizin aynı zamanda annemin memleketten komşusu ama akrabadan öteler.. doğum günü yaklaşıyor..ne alsak derdine düştük..mutfak eşyası dedim ben.. kızı olmazzzzz diye şiddetle belirti.mutfak eşyadan geçilmiyo koyacak yer yok dedi:)) aklıma geldi..hiç düşünmeye gerek yok çarşı ,çarşı dolaşmamada..oh ne iyi oldu..sizinde aklınızda bulunsun birbirinden şık anne bluzları  BURADA

7 yorum:

  1. anne bluzu gerçekten şıkmış,güzel seçim olmuş..

    YanıtlaSil
  2. canimm ben geri dondum amaa bu sefer iki kisi dondum:)karnimdaki icin blog actim :)) cok opuyorum seni , cok zor buldum zaten inan. sifrelerimi kaybettiiim icin eski bloguma hic giremedim.

    YanıtlaSil
  3. filiz vala en mantıklısı buydu daha şıkları o blogda

    loriii ay yayınladım ama bilemedim.çok sevindim ben bunaa hoş geldin..

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel,ellerine sağlık,sevgilerrr....

    YanıtlaSil
  5. Sevgili İçimdeki Yolculuk,seçiminiz şık ve zarif bir bluz.Güzellikler sizinle olsun sevgiyle kalın...

    YanıtlaSil
  6. annemin eli sağol

    sevgili belgin teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  7. Desteğiniz için çok teşekkürler...
    Burcu MC
    :0)

    YanıtlaSil

yorumlar: yalnız olmadığını bilmektir..değerlidir önemlidir.beni yalnız bırakmazsınız değil mi?

Bumerang - Yazarkafe