5 Şub 2010

HAYATIN DRAMASI VARSA RONDONUN KREMASI VARR:)))))

Saat:05:00 ben akşamın 11den beri dilimde bu şarkı hayatın draması varsa rondonun kreması varr:))))

Ahh be ümit abi oldumu şimdi??  hayatın draması var ama rondoyla ne alakasııı var???  
sen yılların sanatçısı kalk böyle saçma sapan bi reklamda oyna ahh be ümit abi 2 dk karizman çizildi gözümde. Oysa ne çok dinlerdim seni lise yıllarımda cengiz kurtoğlu felam cengiz babayı hala dinlerimde vala rondoyu çıkardım listemden bilesin:))
 saat 5 üstelik açım:((( ve miğdemde bir orkestra var ama ritim tutturamıyor bunlarr:))))uyku tutmadı ben iş kadınlığından ev hanımlığına terfi ettim

Ortakla anlaşamadım çünkü!...bi insan dengesiz olurda bu kadar mı anlık dengesiz olur adam yarım saaatte bir değişiyo yok yok işler iyi değil devredelim yarım saaat sonra işler iyi ya diyo gidiyo ocak vs alıyo??? gazeteye ilan veriyo bayan yardımcı adam fre takılıyo canımızdan bezdirdi yanee bende lanet çenemi tutamadım işteeeee..
dükkana tezgah ,dolap vs gelmişti sil temizle yerleştir bulaştı falan derken gerçekten çok yorulmuştum ertesi gün 11e geliyodu dükkana gittigimde selami ''yenge kocasından sonra kalkan kadından hayır gelmezmiş'' dedi gülerek ve bende gülerek ''sen beni boşşve''sen senden önce kalkan bi hatun alda hayır getirsin dedim'' hahaha adam yenge bana hakaret ediyo demiş..büyük patron (kociş) te maaşına zam işine son dedi:)))))))


Öfkeliyim aslında ben ne kadar nefret ettiğim tipler varsa yaka bucak kaçarken mıknatıs gibi karıyım nerde bela nerde istemediğim şeyler hooop çekiyorum istemediğim armutlar bitiveriyor sağıma soluma::(((
sessiz kalıp köşeye çekilmek bana göre değil oysa!..herkes karşıma geçecek ne isterse söyleyecek  nasıl isterse öyle davranacak suratıma tükürse ben eyvallahmı diyeceğim??? susacakmıyım...yok yok bu mümkün değillll...

Ay ben gece gece kek yaptım hemde zebra kek ne güzel şekil verdim..sen içi cıl hamur allam altı üstü yandı ama içi cıvık çıkardım yanan yerleri kestim tekrar koydum fırına pişti çok şükür:)) ama tepsiden çıkardığım an un gibi dağıldı elle tutulacak yeri kalmadı bende dağınık kek koydum adını ulenynn kekim bile dağıldı bea:))
kaşıkla yeniyo ama tadı ımmmm harika:)) yok atmıcam onla ilgili planlarım var...

Çekirge gibi oldum daldan dala atlıyom eee sabahın 06:45'i olmuş normal yane artık yarın aman bugün 3te mi 5temi aşam üstümü kalkarım..hadi gittim ben


22 yorum:

  1. Hayırlı cumalar talım.
    Ben de şaşırdım ümit besene!para için her türlü reklama evet diyorlar.Bilmiyorum belkide böyle yapmak gerekiyor.Canım artık iş konusunda üzme kendini unut,unut!hayırlısı bu belki Allah'tan daha mı iyi biliyoruz.Sen kekten haber ver akibeti ne oldu?nasıl değerlendirdin?
    Benim iyi yürekli çekirgem.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Sessiz kalınmaz tabiiki ki siz gereğini yaparsınız .)

    Güzellikler içinde hafta sonu geçirmenizi diliyorum sevgiyle kalın....

    YanıtlaSil
  3. deli kız:)
    bende gıcık oluyorum o reklama koskoca ülker o reklam yazarına ne kadar para verdi acaba..
    yada belki istedikleri böyle dikat çekmek ne kadar gıcık derke bile aklımızda reklam ..bunlar işi biliyor velhasıl

    YanıtlaSil
  4. daldan dala atladın ama harika bir yazı çıkmış ortaya :)))

    YanıtlaSil
  5. Ya var ya yazın ne güzel, nasıl içten yazmışsın. Çok hoşuma gitti ya.

    YanıtlaSil
  6. Fundacım tam anlayamadım işyeri durumlarını ama madem ayrılmaya karar verdin senin için hayırlısı olsun. Rondonun kreması vaaaar :)Sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. :) Komedi dans teklim :) Keklik gibi seke seke anlatımların yok mu :) Bayılıyorum sana. Susmamana da bayıldım :) Susunca insan kendi içinde kendine eziliyor. Tarzın bu senin. Yakışıyor da sana dayım benim :P Kek oldu mu sana truffff :P
    Öptüm fındığım :*

    YanıtlaSil
  8. Ortak işi boş iş bırakeşin yeni dükkan açacak parayı denkleştirene kadar çalışsın sonra versin parayı postalasın o herifi ne abuk sabuk konuşmuş ya sen gene az söylemişsin ben olsam... (iyiki yokum:) ortaklık falan kalmazdı kefimin kahyasımmısın leyn der girerdim:))

    YanıtlaSil
  9. şanslıcım hayırlı cumalar..ya bilemiyorum ben çok şaşırdım öyle bir reklamda görünce.canım unuttum sıkmıyorum artık:)) keketen haberler az sonraaa beni zilemye devam edin:)))

    evimin incileri belgin;bugüne kadar susmamışım bu kim olursa olsun şimdimi susacam


    asya seldam adamlar işi biliyorlarda benim rondoyu listeden çıkardığımı biliyolarmı:)))ıygg yemem daha

    pembem vala uykusuz üstelik bide zilzurna aç..anca bu kadar zırvaladım:))


    taze nane inan realde gerçek hayattada böyleyim ben:))

    YanıtlaSil
  10. esinim bi ayre anlatırım sana dimi şeker rondonun kremasıı var rondo:))


    gülenim millet güldürmek için grup kuruyo bak ben tek başıma yapıyom:)))susmam susamam mümkün değil..kek mi truff mu:)))


    fundacım işi bilen döneri vs ortak o yüzden ses çıkaramıyoruz biz bişi bilmiyoz ki öyle yapıcaz zaten..bende ev hanımlığına ondan terfi ettim yoksa dalıcam biliyom kendimi vala bak:)))

    YanıtlaSil
  11. Merhabalar fundacım:))

    Canım truff için kremayı sormuşun??
    Marketlerin süt peynir reyonlarında oluyor genelde küçük süt kutusu gibi bakınca üzerinde krema yazıyor pasta yemek için...
    Umarım yardımcı olabilmişimdir canım...

    YanıtlaSil
  12. sende kremaya takılmıssın ama bak..
    ümit abi doğru söylüyor:)

    YanıtlaSil
  13. şimdi ben burdan o arkadaşa sesleniyorum :)
    öhöm !
    yenge sana hakaret ediyo da, sen yengeye bu atasözünü söyleyecek cesareti nerden buluyosun? önce bir hanımla nasıl konuşulacağını öğren, gerekirse ben sonra sana hakaret ederim !

    YanıtlaSil
  14. ay bu arada o kaşıkla yenen kekten benim de bir kaç kez yapmışlığım var.. amaaannn lütfedip kek yapmışım kaşık maşık idare edin :))
    eline sağlık canım, içine sevgini kattıysan gerisi mühim değil :PP

    YanıtlaSil
  15. pembe tatlarım iyiki sordum ayol ben bildim pasta kreması alırdım:))) yardımcı oldun tabi..


    nohut odacım taktım galiba:))


    dominikacım ya daha bi çok şeyi unuttum sinirimden anlatmadım..denyo hayır orada parayla çalışan işci olsam oda patron hani haklıdır eleman bu kadarda geç gelmez ama hey alam ya ben etmişim zati öyle diyomuş:)))kek yiyim diye yeptım açlukdannn:))

    YanıtlaSil
  16. çok güzel yazmışsın canım. ben dagınık keke takıldım isim süper olmuş sevgiler..

    YanıtlaSil
  17. bebegim sen hala ordmsn ne konştuk..ama ümit abiye güldm..dagınk keke de sen halledersinn..bu arada sen bzim slaytı yapmada gör gününü hııhh

    YanıtlaSil
  18. cansucum sağol .takılma keke halletcem ben onu:))

    YanıtlaSil
  19. rondoo:)) takma skntı yapma her şey yoluna girer yol alır sen üzüldügünle kalırsın..hakikaten dengesizmiş adama bak sen.az demişsin sen..

    YanıtlaSil
  20. Bu gün daldan dala atlama günü demek ki.Olsun hayatın içinden kadın manzaraları belgeseli gibi olmuş.Ellerine sağlık sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  21. sevgili sufi hakketten öyle olmuş.kadın manzaraları değişken ruh halleri belgeseli:)))

    YanıtlaSil
  22. haylazım perim hemen geçtim pc başına yapıyom yahu :)))

    YanıtlaSil

yorumlar: yalnız olmadığını bilmektir..değerlidir önemlidir.beni yalnız bırakmazsınız değil mi?

Bumerang - Yazarkafe