10 Eki 2009

GECİKMİŞ BİR TEŞEKKÜR VE BENDE VARIM!.....

Özlemin, özlemenin ne kadar korkunç olduğunu bilmeyen varmıdır?? yoktur sanırım.Bayramda en koyu özlemlerdeydim anam yok ki derdim bilsin bacım yok göz yaşım silsin misali dolanıyordum ortalıkta.....
bakıp büyüttüğüm yiğenlerimi öyle özlemiştim ki ama, abimle yaşadığım kırğınlıklardan dolayı telefon açıp seslerini bile duyamadım..Onlarda arattırmadılar çocuklara sağolsunlar:(((((
Yazın izmire gittiğimde arkadaşım aysun'a çıktığımda çocuklar beni görmüş bisikletleriyle arka sokaktan dolanıp yanıma gelmişlerdi..
Batuhan : ''hala gizli kaçtık ha annem görmesin diye arka sokaktan dolandık'' sarıldık öpüştük 10dk :((( gizlice ta yokuşlu sokaktan dolanıp gelmişlerdi resimlerini çektim orada  ne onlar bana doyabildi nede ben onlara
:((( şu satırları yazarken bile elim titreyip gözlerim sulanıyor sulanıyor ve ne yazdığımı göremiyorum..
Bayramda buruktum tarifi mümkün olmayan bir acı en zehir zemberek olanından kanımda dolaşıyordu...
gurbetde olduğumamı eşimin susmayan telefonlarından kendi yanızlığımdan kimsem yok kimsem yok diye hangisine ağlayacağımı bilemeden sancıyla kıvranmamamı!...

Herşey bir yorumla başlamıştı bir yorumla vee taaa ankaralardan bayram sabahı bir ses beni kendime getiren minicik bir ses duydum...kalbim çarpmaya başladı yüzüme sıcaklık yayıldı gevşedim..
sevgili  gülenim Erdi'siyle konuşturmuştu beni...bana bütün dünyayı bağışlasalar bundan güzel bir bayram sevinci olamazdı.. gözyaşlarım sevince dönmüştü...
çok teşekkür ederim Gülen çokkk...

Gülen beni arayıp bir konudan bahsetmiş ve varmısın demişti..
bende varım dedim ..
birimiz hepimiz hepimiz birimiz için dedik ve ilk adımlar ilk temeller atıldı...

26 yorum:

  1. Bugünler böyle kalmaz,bakarsın düzelir herşey üzülme Fundacım...

    YanıtlaSil
  2. :((( gece gece bitirdi bu yazı beni...

    YanıtlaSil
  3. Canım seni çok iyi anlıyorum..
    Ben tarfik kazasında annemi abimi yeğenimi kaybettim,yengem daha sonra çocukları bizden kopardı gitti,göremedik doyamadık,köye giderdik gizli görürdük,İzmire getirmiştik yeğenimi,çok mutluydu gitmek istemedi okula burda devam edeyim dedi,ama yengem polisle geldi aldı bizden..Kabus günlerimdi ama yüreğimizi yara yara geçip gitti o anlar..Şimdi yeğenim 25 yaşında delikanlı..
    Kendi çocuğun olduktan sonra o yürek sızısı hafifliyo,büyüdükten sonrada küçüklük hallerindeki gibi acı çekmiyosun artık,sağlıkları yerinde olsun eyeter diyosun..
    Öpüyorum canım..

    YanıtlaSil
  4. Funda'm, tatlı dillim, güler yüzlüm, ey ceylan gözlüm göynüm hep seni arıyor neredesin sen??
    Yeğenlerin çok tatlılar, bakışları büyük adam gibi ve çok yakışıklılar. Her şeyden önce onlar çocuk ve bir büyüğe çocuklarını halasıyla görüştürmemek istemek inan hiç şık durmuyor :(
    Kırgınsın biliyorum ama hayat bazılarımız için pek iyi şeyler hazırlamıyor. Asla ama asla yerini tutmaz ama istediğin sürece, istediğin yere kadar biz senin yanındayız. Elimiz üstünde.
    Yeğenlerse; söylediğim gibi, su akar yerini bulur. İki bıcırık kaçıp seni görmeye gelmişler de bir dahaki yaz tatilinde kaçıp yanına gelmeyeceklerini nereden biliyorsun.
    Sabırlı, azimli, acının kavurduğu bir yüreğe sahip tatlı bir insansın sen.
    Ah Erdim telefonla konuşmayı sevseydi var ya şu an konuşmanız devam ediyor olurdu kesin :)

    Seni çok seven Gülen :)

    YanıtlaSil
  5. sevgili içimden geldiği gibi düzelir değil mi?? düzelicek ben inanıyorum buna

    bi yaşıma daha girdim bitme:(( bitirmek için yazmadım ben yeteri kadar bittiğim zaten....

    eminecim anlıyorum rabbim bana nasip etsede bitse bu ızdırap:((

    gülencim canımsın iyiki varsınız iyiki bu blogu açmışım ben.su akar bulur yolunu nasıl yasemin ablam bulduysa.. yüreğimde biliyorum ki çocuklar büyüdüklerinde kafa tutacaklar isteyecekler bulacaklar

    YanıtlaSil
  6. canım okurken ben bukadar duyğulandım gözyaşımı tutamadıgıma emin olabilirsin.bu blogunu tanıttıgım ablamın bir kızı bir oğlu var.memete çok düşkünümdür.bal böceğim o benim ablam çalıştıgı için doğumundan 1 yaşına kadar ona ben baktım .kızına bakamadım ozaman bende çalışıyordum.onların sesini duymadan yaşayamam galiba. başka şehirlerde yaşıyoruz ama hergün tll'e konuşuyoruz . çok zor canım yaa bakıp büyütünce insan daha bi düşkün oluyor dilerim herşey yoluna girer ve sende rahat rahat yeğenlerini bağrına basarsın sevgiler canım . üzülme nolur.

    YanıtlaSil
  7. Fundacım... sulu gözlerle okudum yazdıklarını. Bu olayda bıle aslında ne kadar ozel bır durum soz konusu farkındamısın.

    Ikı yakısıklı Halalarını ne kadar cok onemsıyor ve benımsıyorlarmıs kı.. anne - baba korkusunu es geçip halaları ıle gorusmek ıcın.. careler bulmuslar.

    Bardagı hep dolu tarafından gorelım..Canım Fundacım..

    Huzun gozyasları yerını..mutluluk goz yasları ıle suslesın..

    Opuyorum..kızım da opuyor teyzesı :)

    YanıtlaSil
  8. En beter duygudur özlemek bence..
    Benim tüm korkularımın altında özlemek yatar.
    Yani tek korkum özlemektir velhasılı..

    Çok iyi anlayabiliyorum seni.
    Ama ne mutlu ki yeğenlerin kalben senin yanındalar.
    Benim kuzenlerim senin yeğenlerin gibi değil. Kaçıp gelmek akıllarına bile gelmez yarım saatlik yoldan bile.

    Hep gülümse emi!
    Gülüşler çizsin ömrünün yollarını

    YanıtlaSil
  9. Hayat zor bir yokuş.. bu yaşananlar da ayağımıza dolanan tahta parçaları..Setler engeller,mesafeler dir bizi büyüten.. zaman herşeyin ilacıdır.. Biraz teselli,biraz sabırdır,biraz da umuttur..

    gözyaşlarımızı silerken, yeniden tutunmaya çalışmaktır hayata. İnanmaktır gelecek güzel günlere.. Bir resme bakmaktır.. Okşamktır özlenenleri.. bir resimi, kucaklamaktır sanki yanındaymış gibi..

    YanıtlaSil
  10. yazınız beni çok duygulandırdı. Yeğenleriniz şimdi bile yapmışlarya bu kaçamağı , biraz büyüsünler, annelerinin karşısına dikilip biz halamıza gidiyoruz der onlar. Sevgiler size

    YanıtlaSil
  11. Canım benim çok üzüldüm.Çok zor bir konu ama ölümlü dünya küslük yapmayın bence!çocuklar arada olunca çok zor oluyor.Çocuklarda bak seni çok seviyorlar ki senile gizli görüşüyorlar.İlk adımı sen başlat istersen.Büyüğün senin,ailede bu konularda gurur olmaz.Olsa bile kır bu gururu!kendini yanlız hissetme unutma bir telefon ilerdeyim.Her zaman canım.
    Sevgiyle kal
    Kıyamam sana!

    YanıtlaSil
  12. fundaaaaaaa napıyon ya akşam akşam ağlattın beni canım benim yiğenlerini ve de abini görememene çok üzüldüm ama sorun her neyse eminim halledilmeyecek bişey değildir bakarsın düzelir üzülme ne olur insana kardeşten yakın kim var ölümlü dünyada küslükler kırgınlıklar olmasa hayat ne güzel olur di mi:)

    YanıtlaSil
  13. cansucum üzülmüyeceğim artık biliyorum onlar büyüyünce bulacak beni

    doğacım haklısın bende dolu taraftan bakıyorum doğam çok öptm bende

    sevgili sarı inadına gülümseyeceğim

    siyah kelebek ne güzelmiş bende öyle yapıyorum inan

    sevgili lalenin bahçesi teşekkür ederim

    şanslıcım sanmıyorum :((
    meltemcim sana açıkladım durumu:((

    YanıtlaSil
  14. canım benim inan çok üzüldüm..zamanla her şey yoluna girer inşallah..

    YanıtlaSil
  15. canım yaa bende çok üzüldüm daha öncede konuştuk bu konuyu ama ...bende bende inanıyorum herşey yoluna girecek içini ferah tut...izmire gelince muhakkak bekliyorum bu sefer kaçış yok tamammı:)öptüm seni fundacım sevgiyle kal:)

    YanıtlaSil
  16. canım benim yaa bu kadar ciddi olduğunu düşünmemiştim:(
    inan asıl şimdi üzüldüm çünkü işin içinde art niyet var, bencillik var, fesat var, samimiyetimize güvenerek anlattıklarına teşekkür ederim, benzer bi durumu ben de babamla yaşıyorum 4 yıldır görüşmüyorum falan anlatırım sora, insan üzülüyo, kalbi kırılıyo ama aslında neden böyle oldu diye üzülüyor..
    inan seni çok iyi anladım ama canım açık konuşmak gerekirse abinin derdi başka, onun sizlere pek duygusal bi şeyler beslediğini sanmıyorum ne olur kızma bana ama onun derdi para!
    yazık, şu dünya da kardeş gibisi var mı? ya da maneviyat ve de sevdiklerimiz olmadan nasıl yaşanır bilmem..
    ne olur üzülme ama haklısın, bunlar geçer mi bilmem.. ama allah büyük; bi gün abinin başına kötü bişey gelse eminim ablan ve sen herkesden önce koşarsınız o zaman mahcup olur abin ama tabi allah bu şekilde terbiye etmesin kimseyi
    öpüyorum seni canım
    iyi pazarlar:)
    malum biz kargalar kakalarını yemeden kalktık:):)

    YanıtlaSil
  17. Onların senin gibi halası olduktan sonra,seni bırakmazlar sanmıyorum.Hem bak gizli gizli görmeye gelmişler seni,nasıl da değerlisin onlar için demek ki..Canım herşey düzelir,hiç sıkma tatlı canını..

    YanıtlaSil
  18. kızkardeşlere nazaran erkekler bencil oluyorlar.çok sık rastladığım duyduğum durumlar.sadece sende yok bu yüzden üzülme sen gerekeni yapmışsın.. yukarda allah var er ya da geç herkes ektiğini görecektir

    YanıtlaSil
  19. kusmmmmmmmmmmmmmmm seniiii cokk ve cokkkkkkkkkkkkk seviyorummmm

    YanıtlaSil
  20. yazını okudum ve şuan ne yazacağımı bilemiyorum sen güçlü olduğun ve ayakta kaldığın sürece sevdiklerin güçlü kalacak ayakta duracaktır hiçbir zaman yıkılmaman dileği ile blogumu ziyaret ettiğin için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  21. hala olmak çok özel değil mi
    ne harika yeğenlerinin yaptığı
    inşallah abi ve yengenle de düzelir herşey
    inanırsan herşey yoluna girer
    güzel günlerin yakında olmasını diliyorum

    YanıtlaSil
  22. zeynebin sesi pek sanmıyorum ama:((
    gamzeli annem evet konuştuk hatta sana bile gelemedim geldiğimde söz
    meltemcim hiç kusura bakmıyorum abimin ciğeride bu :((
    mosquito istemeswmde sıkılıyor işte

    yalnız kovboy buna eminim evet

    haylaz perim zuzummm bende seniii hemde çokkkkkk

    keyfe seyran yıkılmamak içim direnmek zorundayım

    maviannem bazı farklı durumlar söz konusu canım :((

    YanıtlaSil
  23. Ben de abimle kırgınım Fundacım,çok zorlansam da bayram da aradım ama bundan sonraki tek gayretim Allah katında suçlu olmamak adına konuşmak,çok kırgınım çünkü...Sen de takma canımcım bak sevginin önünde duramıyor kimse yeğenlerin seni bulup gelmişler...

    YanıtlaSil
  24. cansu en kısa zamanda cevaplıycammmm

    taze kahvem senin adına sevindim ama bendeki bu cam kırıklırı gidermi?? ve affedebilirmiyim inan hiç bilemiyorum belki biraza zaman

    YanıtlaSil
  25. o zaman Allah'a havale et ve zamana bırak. senin mutlu olmak için daha çooook nedenin var canım.

    YanıtlaSil

yorumlar: yalnız olmadığını bilmektir..değerlidir önemlidir.beni yalnız bırakmazsınız değil mi?

Bumerang - Yazarkafe