3 Haz 2009

NEDEN UNUTURUZ ???


Okudugum sağlık köşelerinde yaş 30' da unutkanlık zirveye tırmanıyormuş...herkesin unutkanlığı vardır elbet..
Bendeki unutkanlıklar Traji komik bir hal almaya başladı..kendime gülüyorum artık saatlerce nasıl mı?
Elimdeki anahtarı çöp atmaya gittiğimde çöpe atmaktan , anahtarı kapı üstünde unutup çarşıya pazara gitmekten ,yinee anahtarı kapı arkasında unutup 1.5 yılda kendi rekorumu kırıp  toplam 5 kez çilingir çağırmaktan.
Banka yada hastaneye gidecek olduğumda evin er kişisinin  defalarca hatırlatmasına ve ertesi gün arayıp kağıt kürekleri hatırlatmasına rağmen  yine bir evrağı evde unutmaktan.

 Tencere ,tava halı yakmaktan,çaydanlığın altına çay üstüne su koymaktan elimdeki okuduğum kitabı çamaşır makinesine atmaktan :)))

 aklıma gelenler bunlar dahası da var tabii ve arkadaşlarım evin er kişisine  enişte sen evi kaskolat en iyisi bu evi yakar  diyorlar:))
şimdi anlamadığım nokta ne biliyor musunuz? bu beyin böyle unutturup millete maskot ediyor tamam pekii neden!..
 geçmişte yaşadığın onca acı,üzüntü seni yoran ve üzen anı yada zamanları unutturmuyor?? ki sen unutmak için çaba sarf ederken he rdefasında karşına çıkartıyor??

 Garip degilmi?  

Az önce bardak kırıldı küçük fırça ve kürekler var hani minik onunla topladım .kürekle fırçayı kaybettim sütlaçları dolaba koyarken neee göreyimm amanınn yarabbim!... kürekle fırça dolapta yok artık demeyin vallahi yaa:((
doktora mı çıksam ne yapsam ki??

11 yorum:

  1. Yalnız sen değilsin.Ben de ayne anlatığın gibiyim.Mutfakta arkamı dönüyorum buzdolabından bişey almak için.Sonra buzdolabının başında düşünüyorum ben ne alacaktım.diye.Yada diğer odaya bişey almak için gidiyorum.Alacağım şeyi almadan geri dönüyurum.ve gün içinde hep devam ediyor.Sanırım doğru 30 yaş.bende 30 a merdiven dayadım.

    YanıtlaSil
  2. şaka gibi kıss bnd unutkanımda fırça kadar degil bnd elif dogmadan bi yerde ynytursam diodum :))şaka degilse bunların çogu doktora gitmelisin canm arkadaşımm ii geceler

    YanıtlaSil
  3. sa. üzme kendini bu blogu yürütüyorsun aksatmadan o halde dertlerini de yenersin kafanda üzücü şeyleri düşünme benim RABBİM var ben dertlerimi aşarım.. ayetel kürsü oku hafızayı kuvetlendirir sürekli oku çok faydasını görürsün. sadece o an ne yapacaksan onu düşün şimdi bu işimi yapacağız gibi nerdenmi biliyorum e tecrübe konuşuyor,göreceksin bunuda atlatırsın ALLAH(CC) yar ve yardımcın olsun amin.A.E.O

    YanıtlaSil
  4. ay çok komik kasco şart bence canım akşam akşam güldürdün beni çok yaşa emi

    YanıtlaSil
  5. ao baştakiler bizimkiler tamamda:)sonuncusu çok hoşuma gitti.)ya unutmak istediklerimizi okadar derin yaşanmışki ve her unutmak istediğimizde tekrar hatırlamamız:( unutulmaz yapıyor:(:(

    YanıtlaSil
  6. sevgili havvanur valahi şaka degil hepsiii gerçek şaka gibi demi:)
    sevgili kurbiş evet öyle vallahi
    sevgili haroşa ben bile gülüyorum kendi halime:)
    sevgili ayfer sultan zaten dualara sıgınmasak okumasak halimiz ne olur?
    sevgili zeynep ah ah bende

    YanıtlaSil
  7. Unukanlık çok olmasada bendede var.
    Sende yoğunlukdanda unutkanlık olabilir.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  8. canım yaaa valla şaka gibi.
    bence zihnin farklı şeylerle çok meşgulki ondan ilgilendiğin işi unutuyorsun.
    bu arada sunni deriyi sormuşsun.bir çok ilde şubesi olan bursa kumaş pazarından aldım ben.Bir de döşemecilerden bulabilirsin.hatta onlar kalmış parçaları daha ucuza veriyorlarmış.sevgiler.

    YanıtlaSil
  9. sevgili gönüldenele haklısın evet beynim meşgul burada çok mutluyum ama aklım izmirde ablamda çocuklarda hayırsız abimde :((

    YanıtlaSil
  10. Yanlız olmadığını bil ve rahat ol.:) fakat senin ki biraz korkuttu beni.:))

    YanıtlaSil
  11. bu gibi şeyleri ben de yapıyorum sonra buluştuğumuzda öğretmen okulundan arkadaşlarıma anlatıyorum, onlar da anlatınca rahatlıyorum ama sen çok gençsin bence doktora git çinko eksikliği gibi bir neden varsa çok kolay halledilir.
    Doktora gittiğimde unutmasam da sorup ben de istesem diyorum her seferinde de unutuyorum:))))

    YanıtlaSil

yorumlar: yalnız olmadığını bilmektir..değerlidir önemlidir.beni yalnız bırakmazsınız değil mi?

Bumerang - Yazarkafe