13 May 2009

TNT EXPRES KİTAP TOPLAMA KAMPANYASI


Her yıl Mart ayında Kütüphaneler Haftası ile başlayıp, Eylül ayında İlköğretim Haftası’na kadar devam eden, TNT Ekspres’in Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Zeytinburnu Şubesi ile birlikte gerçekleştirdiği kampanyada TNT, güçlü ve geniş ulaştırma ağını çocukların hizmetine sunuyor.

TNT Ekspres Türkiye kuryeleri 444 0 868 no’lu telefonu arayarak kitap bağışlamak isteyenlerin kitaplarını kapılarından ücretsiz olarak teslim alıyor. Kampanya kapsamında, Milli Eğitim Bakanlığı’nın öngördüğü yayınlar ile gençlik klasikleri, çocuk klasikleri, klasikler, üniversite ve Anadolu liseleri hazırlık kitapları, çocuk hikayeleri, psikoloji kitapları, çocuk romanları ve öğretmen eğitim kitapları toplanıyor. Bu kitaplar daha sonra TNT Ekspres Türkiye çalışanları tarafından gönüllü olarak tasnif ediliyor. Büyük bir titizlikle hazırlanan kitaplar, gidecekleri okulların önceliklerine ve ihtiyaçlarına göre ayrılıyor. TNT Ekspres TIR’larına yüklenen yüzbinlerce kitap yeni sahiplerine teslim edilmek için yola çıkıyor

9 yorum:

  1. çok güzel bir kampanyaymış.
    duyurun çok güzeldi.
    bu arada günaydınn komşum:)

    YanıtlaSil
  2. sevgili komşum:) bende bilmiyordum.dergi okurken gözüme çarptı ne güzel dedim sen yorulmadan hizmet ayagında ve paylaşmak istedim.

    YanıtlaSil
  3. bu kampanyaya ilgi duyman ve duyurman cok guzel.. slmlar,medinem

    YanıtlaSil
  4. Canım hemen elefon nosunu aldım elimde kitaplar var.İşlerine yarıyacağını düşünüyorum teşekkürler.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  5. sevgili şanslı benimde tnt experesin varlıgından haberim bile yoktu dergide okuyunca paylaşmak istedim.koli yada raf içinde kitaplar tozlanacagına hiç olmazsa faydamız dokunsun çocuklara.bende izmirdeki kitaplarımı yollacagım.eylül ayında bitiyormuş herkeze duyurabilsek keşke

    YanıtlaSil
  6. SELAM BEN GELDİM KUSURA BAKMAYIN LÜTFEN İŞLERİMİN YOĞUNLUĞUNDAN VE RAHATSIZLIĞIMDAN EPEYDİR ZİYARETE GELEMEDİM.SEVGİLEREMİ BIRAKIYORUM MAŞALLAH HERZAMANKİ GİBİ HARİKASINIZ.

    YanıtlaSil
  7. içimdeki yolculuk sağol paylaşım için eylüle daha var keşke daha önce okuyor olsaydım seni:((

    YanıtlaSil
  8. çocuklar için harika birşey ve üstelik sen birşey yapmıyorsun bu daha gzel

    YanıtlaSil

yorumlar: yalnız olmadığını bilmektir..değerlidir önemlidir.beni yalnız bırakmazsınız değil mi?

Bumerang - Yazarkafe